söndag 25 september 2011

Medan ni...

....frossar i era fantastiska bokmässefynd (avis? jag? absolut inte!) så har jag påbörjat min tegelstensutmaning. Har nämligen börjat läsa The distant hours av Kate Morton och är redan på sidan 15 helt fast. Engelskan är helt ljuvlig, berättelsen är helt beroendeframkallande och jag tar nu tillbaka det som jag sa om författaren i tidigare inlägg. Jag vill inte slå henne längre utan bara krama. Och kanske så där lite creepy få krypa in i hennes huvud och bosätta mig där. För vilken fantastisk värld hon måste befinna sig i Kate Morton. 


8 kommentarer:

 1. Oh, intressant! Lycka till! (; Jag får väl leta reda på en tegelsten jag med sen! (: Kom du igenom "The Turn of the Screw" förresten?

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har blivit helt kär i den här boken. Har inte hunnit så långt än men den är helt beroendeframkallande och lättläst.

  Har läst ungefär halva The turn of the screw, Elina för The distant hours lyckades distrahera mig lite. Fast jag gillar den starkt! Väldigt klassiskt spökis :)

  SvaraRadera
 3. Ja, mkt klassisk spökis! Åh. Men då är boken du fastnat i bra med andra ord? (:

  SvaraRadera
 4. Åh, är det den med ett gammalt hus och tvillingar? Jag har också velat läsa den, måste ge mig på den snart!

  SvaraRadera
 5. Jajamänsan! Gillar man gamla dammiga och knarriga hus/slott och tillbakatittar i tiden och gotiska inslag så är det en riktig guldklimp. Vill liksom inte göra någonting annat än att läsa den för tillfället :)

  SvaraRadera
 6. Då måste jag snart börja läsa den :)

  SvaraRadera