tisdag 12 november 2013

Lingonhjärtlig (och lite läskig) flytt!

"Åh nej! Inte mer flyttprat", tänker ni säkert nu och gnuggar era tinningar av trötthet för att jag har tjatat så mycket om min flytt. Men denna gång ska jag prata om en helt annan flytt. Jag lovar!

     Den senaste tiden har det nämligen varit lite extra tyst här för jag blev erbjuden något väldigt spännande för mig. Något som jag var tvungen att tänka extra länge över och tillslut tackade ja till. Jag tar nu nämligen steget ut i det stora okända med min lilla blogg och flyttar över till LitteraturMagazinet. Eller ja, bloggen kommer finnas kvar här för den har jag inte hjärta att överge men min bokbloggning kommer främst att ske hos LitteraturMagazinet i fantastiskt fint sällskap av många fina människor och av bland annat Enligt O och Bokomaten som även de vågat sig dit. Jag tycker att det ska bli så roligt och spännande att få blogga tillsammans med ett team av trevliga litteraturgalna som jag kan få boknörda loss med och jag hoppas verkligen att ni vill hänga med mig dit.  Men som sagt detta var ett väldigt svårt beslut och också lite sorgligt att överge min lilla blogg som jag blivit så förtjust i under den här tiden. Fast min lilla blogg, den finns ju kvar här medan jag ger mig ut på nya bokbloggiga äventyr. Så från och med NU kan ni besöka både min och Bokomatens nya bokbloggar då vi kör igång med bloggandet samtidigt. Otroligt roligt, otroligt spännande och otroligt läskigt.

Så vill ni komma in och besöka mig (vilket jag verkligen hoppas på) så går det bra att göra det här: http://www.litteraturmagazinet.se/anette-blomqvist

29 kommentarer:

 1. Oiii! Nervöst värre får man väl ändå lov att säga att det är. Men roligt med lite sällskap, någon att hålla hårt i den virtuella handen..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH ja! Det är verkligen lite nervöst och spännande på en och samma gång. Och är så glad att vi kan hålla varandra i handen lite :)

   Radera
 2. Kul för dig med en ny utmaning. Dessvärre finner jag Litteraturmagazinet så svårläst och svårnavigerad att jag har förlorat kontakten med de bloggare som gått över dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli jätteroligt. Men vet du, jag tyckte lite så jag med för ett bra tag sedan men sedan fick jag grepp om det och fastnade. Så du är väldigt välkommen in om du känner för det i framtiden men annars kommer jag och hälsar på hos dig på din blogg :)

   Radera
 3. Grattis! Men jag säger som mimmimarie, jag klarar inte av att läsa på LitteraturMagazinet så jag brukar tappa de bloggar som flyttar dit :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack och samtidigt vad synd! Men jag kommer ju såklart och hälsar på hos dig som vanligt så snart jag är tillbaka som normal bokbloggsläsare igen efter min fysiska flytt :)

   Radera
 4. Grattis! Tycker också att LitteraturMagazinet är lite krångligt att navigera på, men nu har jag ju ännu en orsak att försöka lägga mig in i hur det fungerar där. Ska bli kul att följa dig där också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Och vad glad jag blir. Du är så välkommen så!!

   Radera
 5. Roligt. Grattis!
  Tyvärr så håller jag med Mimmiemarie och Monika, jag har tappat bloggar som flyttat dit av samma skäl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Och så synd. Men som sagt, då ses vi hos dig istället :)

   Radera
 6. Sak bli så trevligt att blogga under samma tak! Ser fram emot det! Kram!

  SvaraRadera
 7. Konstigt att det är så många som finner litteraturmagasinet svårläst. Själv känner jag samma sak men ska ge det en ordentlig chans nu! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så glad jag blir av att höra det!! Efter ett tag så blir det lättnavigerat. När man har vant sig :) Så du är så välkommen så!

   Radera
 8. Hörni, jag har ju ock flyttat över men jag håller med alla om det är lite kompliserat att läsa och få bra lverblick på Littmag. Jag har dock förstått att det ev kan komma att hända något med det längre fram. Och nu när jag gett magazinet en extra chans så har jag upptäckt att den blev lite ner lättnavigerad, men det krävs att man lägger några dagar på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3
   Håller helt med dig Bokis :) Så hoppas att allt fler vill provtitta in lite oftare. När man väl fått upp vanan så går det som attan att navigera runt där.

   Radera
 9. Kul och grattis!! :D Kommer självklart fortsätta följa er båda där trots att jag också har lite problem med Litteraturmagazinet. Inte så mycket i navigeringen (men har inte prövat att navigera så mycket där eftersom jag följer alla bloggar i bloglovin och bara klickar in på enskilda inlägg), däremot tycker jag kommentarsfunktionen inte alltid fungerar så bra. Hoppas att den kanske också blir föremål för förändring då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommentarsfunktionen är usel men det är meningen att det ska vara en funktion som liknar dagstidningarnas sidor där man inte kan länka till sin egen blogg ex, då det är många ickebloggare som läser LM. Vi får dock se om det händer något på den fronten. Revoltera och länka i kommentarerna annars, Eli.;)

   Radera
  2. Åh tack så mycket fina Eli! Ja kommentarsfunktionen strular lite men det är på väg att fixas snart. Men du är så smart som använde bloglovin! Borde använda det mer så jag inte missar så många inlägg :)

   Radera
  3. @Bokomaten: Aha, det visste jag inte men då förstår jag åtminstone varför det ser ut som det gör :) Japp, jag revolterar och lägger in både namn och länk i namnfältet ;)

   @Lingis: Bloglovin är sjukt bra! Skulle aldrig komma ihåg att gå in på alla bloggar jag läser annars, men det kan ju ha att göra med att mitt minne är som ett såll ibland ;) Och när det gäller det digitala är jag dessutom rätt bekväm, gillar att få nya inlägg serverade istället för att surfa runt på alla bloggar dagligen och kolla efter uppdateringar :)

   Radera
  4. Får väl också börja använda bloglovin, eventuellt. Har använt länklistan på bokomaten annars. Funkar bra den också, ska bara ha datortiden att sitta och läsa också.;)

   Radera
 10. Det låter jätteroligt, man ska haka på alla nya utmaningar man har chansen till. Get blir säkert toppen : D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det har du rätt i och tack för stödet!! Och du är så välkommen in :D

   Radera