OM

Jag startade den här bokbloggen i början av 2011 på grund av den enkla anledningen att jag älskar böcker i kombination med att jag har stort behov att få skriva. Att skriva om böcker vad därför rätt så självklart. Jag är annars också en chokladälskande och vinälskande akademiker som hellre svälter än slutar köpa böcker. Trivs bäst gör jag i litterära mörker och referenser som nästan alltid får mig att läsa en bok är; stora ödsliga hus, spöken, mystik, gotik, vampyrer, skräck, anglofil och dystopi. Ju mörkare och skitigare desto bättre och härligare. Jag kan också tycka att det är underbart att få mysa ner i soffan med en historisk roman eller en riktig saftig deckare så egentligen är jag en stor allätare av böcker.

Här på bloggen recenserar jag lästa böcker samt skriver om mina litteraturrelaterade tankar och gör det för det enkla skälet att det är fantastiskt roligt. Här skriver jag också om andra saker. Vad det nu kan vara vet jag inte för det blir lite om ditten och datten och både seriöst och oseriöst.

Favoritförfattare just nu är Sarah Waters då The little stranger är en av mina absolut favoritböcker men högt i kurs ligger även Stephen King, Audrey Niffenegger, Diane Setterfield, Donna Tartt och Carol Goodman. Sedan får man absolut inte glömma Charlaine Harris då Sookie Stackhouse-serien är en storfavorit. 

Vill du maila mig så hittar du mailadressen här.