A FRIDAY HORROR STORY


Här samlar jag alla inlägg gällande det så kallade Fredagsskräckinlägget: Real Life Ghost Stories - A Friday Horror Story

Dessa inlägg återkommer nästan varje fredag och innehåller historier angående händelser eller platser som upplevts av verkliga personer, alltså inte fiktion. Detta betyder att att detta är verkliga historier vilket i sin tur innebär att ordet "verkligt" är en tolkningsfråga. Jag skriver till exempel om platser som man kan besöka som var Stephen King fick sin inspiration till att skriva boken The Shining, en ö i Mexiko som är befolkad av otroligt läskiga dockor eller myter och urbana legender från olika delar i världen. Även om människors upplevelser på specifika platser eller barn berättelser om tidigare liv. Variationen är stor. Vissa berättelser är vansinnigt läskiga och andra mer mysiga (i min egen smak). 

Personligen är jag väldigt intresserad och förtjust i sådana här berättelser och jag hoppas att även ni kommer gilla det. För att läsa om alla läskiga ställen och berättelser som finns världen över så är det bara att klicka in här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar