måndag 18 november 2013

Så lätt blir ni inte av med mig.

Ja men då så. Jag är fortfarande här och det är måndagseftermiddag här i Buenos Aires. Fåglarna kvittrar och vädret är minst sagt ombytligt. Ena stunden åskar det som sjutton och andra stunden skiner solen och himmelen är klarblå. Jag fattar ingenting.
     Om ni är sugna kan ni gå in och kika på mina första inlägg på LitteraturMagazinet där jag har recenserat Vargarna, svarat på Bokomatens enkät och skrivit om mina minst sagt problematiska relation till mina böcker hemma. Sen har jag skrivit lite om hemlängtan idag. Och det är fantastiskt roligt att blogga på LitteraturMagazinet men ibland kommer jag nog hit och skriver lite också. I allafall så jag slipper se mitt egna tryne för en liten stund.

12 kommentarer:

 1. Jo. Man kan bli lite trött på att se sitt tryne ibland. Jag vet. För att inte tala om samma presentationsrubrik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja i sin egna blogg är man lite mer anonym (i allafall känns det så) så det kan vara skönt att få komma hit och gömma sig lite ibland :)

   Radera
  2. Fst ett snyggt tryne är det. Men jo, presentationen hade man kanske velat redigera lite då och då kan jag tänk

   Radera
  3. Haha åh puss! (Och det får man. Har redan fått det bekräftat hehe)

   Radera
 2. Vi följer efter var du än är ... oj, så stalkeraktigt det låter! :D

  SvaraRadera
 3. Hihi,,, orkar du hålla tempot så är jag med!! -)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja just nu är det trögt då internet hemma stular men såklaaart :D

   Radera
 4. Fågelkvitter..? Här i gamla svedala har vintern börjat visa sitt ansikte. Flera minusgrader och frostvitt på marken just nu,(västergötland). Inget att direkt längta "hem" till...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh fast det gör man. Det låter helt uuunderbart!!

   Radera