söndag 12 februari 2012

Från bokhobbyist till bokprofessionell

I morgon är första dagen på mitt nya bokliv. Typ! I morgon är i alla fall dagen så jag ska börja provjobba lite med böcker. Med engelska böcker i en fin liten engelsk bokhandelskedja. Så jag är både glad och peppad här. Detta innebär dock att mitt läsande och bloggande kanske går ner i tempo. I alla fall till en början med tanke på att jag har så otroligt mycket plugg som jag ligger efter med för tillfället. Hela helgen har jag pluggat som en galning och har inte ens öppnat en bok. Jag hoppas på att jag kommer få lite läst idag så skriver inte mer nu så jag kan plugga klart och börja läsa snart. Om jag kan. För jag har väldigt svårt för tillfället att tänka på någonting annat än att jag ska klappa på böcker i morgon. Väldigt svårt.

20 kommentarer:

 1. Åh jag vill också jobba med böcker. Förväntar mig en mer ingående rapport när du jobbat in dig ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar en ingående rapport snart :D Ska bli väldigt roligt att få jobba med böcker speciellt när de är på engelska. (Hoppas på jätterabatt också men det vet man ju aldrig :P)

   Radera
 2. Kul! Önskar dig lycka till med nya jobbet! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Är grymt peppad o rapporterar snart!

   Radera
 3. Grattis till jobbet, kommer särkert att passa precis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Och det tror jag med. Vore konstigt annars, hehe.

   Radera
 4. Åååh, vad skojigt! Lycka till och njut av böckerna!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt! Du borde ju kunna få bra rabatt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst borde jag! Håller tummarna så de är alldeles blå här hemma :)

   Radera
 6. instämmer med ovanstående, vad kul det låter! Grattis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Kan berätta att det också är helt galet roligt! Och jag kommer bli SÅ fattig!

   Radera
 7. Grattis, det later superkul!!
  Nu vill jag garna hora allt om det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Det kommer små rapporter så småningom. Det lovar jag!

   Radera
 8. Grattis till bok-jobbet! Så roligt! Se till att släppa dem ifrån dig bara- du ska alltså sälja, inget annat! ;-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack :D Och det är bra att du påminner mig för har redan gjort upp en lång ska-köpa-lista, hehe. Kram tillbaka!!

   Radera