torsdag 7 november 2013

Förstår inte alls...

...hur i hela friden jag aldrig har läst Oates innan? Det här är ju fantastiskt! Alldeles underbart, gotiskt, konstigt och precis sådan litteratur som jag älskar! Ska nu börja hamstra Oates-böcker.

 

14 kommentarer:

 1. Oates är en av mina favoritförfattare! Tack för att du påminde mig om henne - ska genast börja läsa någon av hennes böcker (har ett gäng här hemma).

  SvaraRadera
 2. Jag har inte heller läst Oates än, jag har nog någon i hyllan! ;)

  SvaraRadera
 3. Har aldrig läst något av henne, kanske borde testa då?

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen Oates, fastnade extra för henne efter att ha läst Älskade syster :) Så nu brukar jag kolla runt efter hennes böcker på loppisar och så för att hitta lite billigt :)

  SvaraRadera
 5. Äntligen! ;) Fantastisk författare, hon har skrivit många av mina favoritböcker.

  SvaraRadera
 6. Tipset är att läsa de här: https://www.goodreads.com/series/61256-the-gothic-saga

  Själv har jag faktiskt inte gjort det ännu, för har velat läsa dem i ordning och den första är lite svår att få tag på på engelska i Sverige.Eller, senast jag kollade i a f. Men ska få tag på på nåt sätt! Det är fristående böcker vad jag har förstått, men att de hänger ihop på nåt sätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha! Och bara för det gick jag in på Bokus o kollade och då har de tagit in Bellefleur (den första) på engelska i en nyutgåva från i år. Vilken tur att du skrev det här inlägget så jag kom mig för att kolla, var evigheter sen jag kollade! :D

   Radera
 7. Jag gillar också oates, MEN ska säga att Allt hon har skrivit inte är gotiskt och mörkt.:) hon har en väldig bredd.:)

  SvaraRadera
 8. Åh, den här står högt på önskelistan!

  SvaraRadera
 9. Älskar Oates och denna har jag verkligen tänkt läsa! Hon är ju lite som Mr King - oerhört produktiv, har ju dessutom skrivit en hel del under pseudonym

  SvaraRadera
 10. Föreslår omedelbar hamstring av Blonde!

  SvaraRadera
 11. ÅÅÅ!! Hämtade den just från bibblan i fredags!!!!! Spännande!!!!!

  SvaraRadera
 12. Den här ser jag fram emot. Men jag inväntar nog pocketutgåvan. :)

  SvaraRadera
 13. Åh jag har ju inte svarat någon här! Kanks ekan skylla på att jag var för djupt inne i läsninge! Man ska absolut läsa Blonde nu. Och Bellefleur. Och A Bloodsmore Romance har jag redan klickat hem :D

  SvaraRadera