onsdag 6 november 2013

Så plötsligt händer det där som man aldrig trodde skulle hända...

Jag har flyttat! Ni som redan läser min bokblogg har antagligen inte missat det med tanke på hur mycket jag har klagat över flytten de senaste två månaderna plus att det var ett tag sedan som jag skrev här på bloggen. Och den flytten har gått till någonting som kan likna ett riktigt Svensson-område här i Argentina. Alla känner alla och grannarna går och knackar på hos varandra och bjuder på fika både till höger och vänster. Den känslan att bo såhär i Argentina känns som rena rama lyxen för mig som har varit så galet trött på urbana storstäder och konstanta ljud. Istället nu vaknar jag varje dag till soluppgång och fågelkvitter och somnar varje kväll med utsikt över stjärnorna och till syrsosång. Ugglor finns det också. Massor av ugglor. Men vägen hit har varit stressig och full med problem. Ingenting var nämligen klart när vi flyttade in så vi har fått flytta in lite i taget och mitt i all röra hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Någonsin!

JAG GLÖMDE BÖCKERNA!

Jag är fortfarande lite chockad. Visseligen var det bara att hämta dem men det var inte ens jag som kom på det utan i helgen kom Herr Lingis och frågade mig lite i förbifarten om jag inte glömt någonting i flytten...Nä, svarade jag helt bombsäker och han var till och med tvungen att påpeka att det är något som jag tycker väldigt mycket om. Så efter att jag hämtat dem skamset var jag tvungen till att trösta mig med ett bokköp av det Carol Goodmanska slaget. Jag klickade hem The Night Villa. Glömda böcker botas med bokköp. Så det så!

19 kommentarer:

 1. Hahahahaha, du ville bara ha en ursäkt för att shoppa, erkänn.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha nej nej nej! Jag vet inte vad du pratar om :P

   Radera
 2. Du verkar verkligen ha flyttat till rätt ställe! Låter härligt. (Det kommer väl bilder på omgivningen så småningom?) Ps. välkommen in och se vad som hände "ditt" videoklipp !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh har redan börjat fota allt så ett och annat foto kommer nog komma :D (Var inne på din blogg nyss :))

   Radera
 3. Jag tänker bara att det måste vara ett mått på hur stressigt det är med en flytt när en bokälskare glömmer sina böcker. Självklart måste man tröstshoppa lite böcker då för att smälta fasan ; P
  Det låter i alla fall väldigt mysigt att få bo som du gör nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jaaa jag har varit så superstressad men kan fortfarande inte förstå hur jag kunde glömma dem. Fast antar att jag hade börjat sakna dem när mina hyllor ska upp :)

   Radera
 4. Låter som ett härligt ställe som du flyttat till. Men hur kan man glömma böckerna?! Du måste ha varit rejält stressad eller alternativt lycklig av flytten för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha mest bara stress. Nu börjar jag njuta dock för det är så underbart här. Men jag vet! Helt obegripligt!

   Radera
 5. Wow, DÅ vet man att man är stressad! :p Men det låter som ett superhärligt område! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är härligt! Massor av konstiga och okonstiga djur överallt precis som jag vill ha det. Men höll lite på att dö där ett tag av stresskrupp.

   Radera
 6. Du får nog ta och utveckla händelseförloppet här, så att vi kan förstå hur detta kunde hända! O_o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Det värsta är att jag inte kan det. Jag fattar det inte själv ens...

   Radera
 7. Det låter som ett väldigt trevligt hus, och ugglor!! :D Men att glömma böckerna ... eftersom det är helt otänkbart är det kanske inte så konstigt -- det gick att glömma eftersom du kunde aldrig tänka dig att det var möjligt? Nåväl, det viktiga är att de kom fram till slut! (och så fick du ju en bok som verkar väldigt bra också...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha det låter som en bra anledning till varför jag glömde dem :) Och boken har jag velat ha så länge nu. Och ugglorna, åååh vad fina de är <3

   Radera
 8. Hahahahahha, hur kunde du glömma böckerna, kraaaaaaaaaaaaaaaaamis från mamsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag vet inte mamma!! Väldigt konstigt! Stor kram tillbaka <3

   Radera
 9. Grattis!! Visst är det underbart att flytta ; ) Jag är glad att jag inte glömde barnen i min flytt, det är så svårt att köpa nya barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha ja det var det verkligen tur att du inte gjorde :D Och flytta är helt förskräckligt. Men när man väl är klar så är det underbart skönt. Hur går det för er? Trivs ni?

   Radera
  2. Anpassar så så sakteliga, men fy vad mörkt och vått det är.

   Radera