onsdag 10 oktober 2012

Secondhand-impulsköp

Gick förbi en secondhandbokhandel idag som jag har gått förbi minst tusen gånger men aldrig tittat in i. Har alltid tänkt att de har inget på engelska. Så döm om min förvåning när jag tittar in och hittar de här godingarna. De hade två Stephen King till och jag hade inga mer pengar på mig. Var lite på väg att dö där ett tag av frustration men kom på att jag går nog förbi nästa vecka igen så då hoppas jag att de är kvar. Min King-hylla växer långsamt men säkert.

16 kommentarer:

 1. Sleepy HOllow är väl ingen King? Och tur är det väl att han är så extremt produktiv att du inte lyckats samla på dig allt än. Man måste ju ha en hobby.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha nej Sleept Hollow är ju inte King men ändå OH så bra och visst måste man ju ha en hobby. För att samla på King är vekligen ett evighetsjobb hehe.

   Radera
 2. Hearts in Atlantis (eller Hjärtan i Atlantis när jag pratar om den :)) tyckte jag jättemycket om. Så klart :)

  Sleepy hollow har jag för mig var en lite otäck film.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! Jag har inte varit så sugen på den för det finns så mycket att läsa av honom men kunde inte låta bli nu :D

   Sleepy Hollow är en riktigt otäck film och en riktigt otäck bok. En av mina favoriter faktiskt men måste läsa om den nu. Hoppas den är lika läskig som jag minns den :)

   Radera
 3. hearts in atlantis kom jag aldrig igenom faktiskt. men filmen är en av mina favvisar, om än ingen King:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vänta här nu. Jag visste inte att det var en film! Nu blev jag jättenyfiken så tack för tipset :D Hearts in atlantis kommer nog bli lite liggande ett tag men jag hoppas att jag kommer gilla den :)

   Radera
  2. Oj, du har missat att det är en film, då har du något att se fram emot :) Anthony Hopkins spelar huvudrollen, denna gång inte som kannibal... :)

   Radera
  3. Hahaha! Måste ju se den då. Helst nu genast :D

   Radera
 4. Flotte bøker, disse blir nok herlige å ta frem på mørke høstkvelder. Innlegget ditt passer forresten perfekt på mitt boktema i dag, legg gjerne inn en link hos meg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det ser jag ju nu :) Ska genast bege mig till ditt inlägg :D

   Radera
 5. Åh, Sleepy Hollow läste jag för nåt år sen. Har skrivit några ord om den också http://mednasanienbok.blogspot.se/2011/01/american-gothic-tales.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det ska bli spännande att läsa om den nu för läste den som ung och älskade den :D Misstänker att jag inte kommer tycka att den är lia läskig nu hehe.

   Radera
 6. Å Hearts in Atlantis måste jag säga då! Som du typ måste läsa om du ska läsa mörka-tornet-serien. De låga männen är mina favorit-ruskiga-otäcka-karaktärer!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De hade bok två och tre i Mörka Tornet serien så du kan tänka dig att jag hade svårt att välja böcker i bokhandeln. Ska bege mig dit på tisdag och shoppa igen :D Men jag har också hört att de är sammankopplade så var tvungen att ha den här med :)

   Radera
  2. Ujuj, vilka svåra val det är i detta livet. Men man kan ju som sagt alltid gå tillbaka! :-)

   Radera
  3. Det värsta var nu när jag gick förbi igår och de hade bok två till bok sex och jag hade inte pengar till alla. HUÄÄÄÄÄÄ!!!!

   Radera