söndag 14 oktober 2012

Ibland så...

Ibland så är livet bara så fruktansvärt orättvist och sorgligt och man vill bara gå och gräva ner sig i ett hål för att komma fram när allting blir bättre. Fast i och med att det inte går att gräva ner sig i ett litet hål så får man koncentrera sig på det fina i livet istället. De senaste dagarna har varit ganska så mörka här och det är därför som det har varit tyst här på bloggen. Fast idag så skiner solen, det förväntas bli ungefär trettio grader varmt och jag tar nya tag. Sen så ska jag även läsa klart The perks of being a wallflower och den blir man ju lite glad av att läsa. Så jag drar upp huvudet ur det där hålet nu och går upp på takterrassen med bok, frukost och för att njuta av solen och längta lite till flyttdags och sommar. Och så bestämmer jag att den stora läsardagen är idag istället. Varje dag kan ju vara en stor läsdag som tur är.
15 kommentarer:

 1. Ta hand om dig! Och sommaren kommer snart, hos dig till och med mera snart än för oss här borta...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och detsamma. Och ja här är det nästan sommar redan som tur är. Har längtat ihjäl mig :)

   Radera
 2. Usch ja, ibland är det trist och mörkt. Hoppas det ljusnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och vi gillar ju mörker men då måste det ju vara självvalt ju :) Men det ljusnar här lite varje dag så snart blir jag nog normal igen.

   Radera
  2. Det verkliga mörkret är ju tyvärr inte lika skönt att fly in i som det fiktiva.. Vad skönt att höra att det ljusnar :)

   Radera
 3. Ibland så får man bara bita ihop och tänka på det som ändå är bra. Takterrass, bok och sol låter ju ganska okej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja takterass och sol fungerar alltid finfint. Och att tänka på husbygge :) Sen är det ju oktober och The Twelve har ju kommit ut. Vem kan klaga då? :D

   Radera
 4. hann bli lite orolig där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja för länge kan jag inte hålla mig borta härifrån :D Helt omöjligt som tur är :)

   Radera