fredag 25 oktober 2013

Just nu...

how to fit in a box 
...försöker jag få ner alla mina grejer (läs böcker) i lådor och det är lättare sagt än gjort när man har fler grejer än vad som får plats i de lådor som vi skaffat oss. Så de här kissarna får fungera som små pauskissar och symbolisera det som jag pysslar med just nu tills jag har fått lite ordning på mitt liv. Vet inte om jag hinner Halloweenblogga heller som jag velat i tid till den stora helgen men inlägg kommer, jag lovar. Förr eller senare i alla fall.

Foto hittat här.

6 kommentarer:

 1. Det var de sötaste kissar jag sett på länge :)

  Det är jobbigt att flytta, men när det är gjort så känns det otroligt bra :)

  SvaraRadera
 2. Härlig bild! Lite förädiskt dock... stoppar man ner handen i allt det mjuka, kan det sluta med ett antal rivmärken... Som i livet?

  SvaraRadera
 3. Åh, snutte så sött! Katthögar är detf inaste som finns! Lycka till med allt damm och annat.:)

  SvaraRadera