torsdag 17 oktober 2013

Gissa boken!Nej jag skojar bara! Nästan alla Kings pocketar på engelska ser ut såhär på baksidan så det är omöjligt att gissa vilken bok det är. Däremot kan jag berätta att det inte är en av hans tjocka böcker utan en på trehundrafemtio sidor sisådär och att den är skitbra rent ut sagt. Boken är nämligen denna:
  

För övrigt så kan jag berätta att det ryker ur öronen av mig för tillfället av stress men ska försöka skriva om Vargarna idag i alla fall. Läsa hinner jag i allafall även om jag inte hinner blogga så mycket. Tack och lov för kollektivtrafik!

6 kommentarer:

 1. Har du sett filmen "Dolores Claiborne"? Såg den för många år sen. Starkt tema.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men ÅH!!! Det har jag helt missat! Tack för tipsen :D

   Radera
 2. Ujuj, kan inte tänka mig något mer stressande an att bygga hus!! Har själv funderat på det men bara tanken på alla val man måste göra gör mig galen. Tog ju fyra år att välja tapet till vardagsrummet för mig så....;) Skönt att det är färdigt snart och hoppas det ska bli exakt som ni vill (om det nu går!!)- :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det är så jobbigt. Har inte klarat av något annat de senaste dagarna än att fixa slutbygget och jobba (varför det är så tyst här). Men det är så fantastiskt roligt samtidigt! Att få flytta in i något som man själv har bestämt hur det ska se ut är en dröm :D (Fast nej, det blir aldrig exakt som man har tänkt sig...)

   Radera
 3. Oh, den var det jättelänge sedan jag läste! En favorit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt fantastisk! Var inte riktigt beredd på att den skulle vara SÅ otroligt bra :D

   Radera