måndag 14 april 2014

Ingen födelsedag utan bokköp

Nej det går inte fylla år utan bokköp. I det lingonhjärtska hemmet ges aldrig bort några böcker på grund av att bara jag vet vad jag vill ha men däremot så köps det böcker för födelsedagspeng som trillat ner. Så det blev allt ett litet bokköp i år också när jag fyllde år igår. Och det bästa (farliga) med kindlen är att det går så fort att klicka hem dem. Så klicketiklick så hittade The Faith of Mercy Alban av Wendy Webb hem till mig och kvällen var räddad med bok och bubbel.
     Tack mamma!11 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Klart man ska ha böcker när man fyller år :)

  SvaraRadera
 2. Den står på min att-läsa-lista också naturligtvis sedan Calliope tipsade om den för länge sedan. NÄR SKA MAN HINNA ALLA! Och alla kindle-böcker glömmer jag jämnt bort pga de syns ju inte på samma sätt...;) Tycker dock välförtjänt att du fick shoppa men BARA EN? Det var måttligt av dig må jag säga.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag har så många som jag måste läsa så var tvungen att hålla på mig lite :D Och i och med att jag läser JÖTTELÅNGSANT just nu så kan jag meddela att boken är skitbra!!

   Radera
 3. Varsågod gumman ! Mysigt med en bok och lite bubbel, förstår att det inte blev någon blomma när det finns böcker. Grattisar igen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej böcker är ju en slags blomma de med :D Puss!

   Radera