fredag 11 april 2014

Att fastna emellan böcker (Det stora ilandsproblemet)

Ni vet den där känslan. När man har läst färdigt en bok som man tyckte väldigt mycket om och ställer den ifrån sig. Då boken har varit så bra att det känns som om att vad man än påbörjar som kommer det falla platt även om man har en massa böcker olästa som man vet att man kommer älska. Den där känslan kan hålla i sig i flera dagar för mig ibland. I vanliga fall kan jag påbörja en bok direkt efter att avslutat en annan men ibland när man har läst en bok som man VERKLIGEN tyckt om, ja då går det bara inte. I alla fall, där befinner jag mig nu efter att jag har läst ut Promise Not to Tell av Jennifer McMahon som var underbar men som inte var den absolut bästa bok jag läst men som ändå lämnade ett stort hålrum efter sig. Så nu vet jag inte vad jag ska läsa för allt jag plockar upp och påbörjar känns lite trist och grått i jämförelse. Visserligen har jag två av hennes böcker olästa här i hyllan men dem vill jag ju spara på ett tag. Till råka på allt har jag bara fyra avsnitt kvar at Breaking Bad och det är riktigt illa faktiskt. 
     Så som sagt, där befinner jag mig nu. I sorg över att boken är slut och att jag inte kan påbörja en ny och i total ångest över att världens bästa serie kommer ta slut när som helst. Det är tur att det är fredag och att jag fyller år på söndag. Och det är tur att jag har bubbel på kylning i kylen. För ibland kan de allra minsta av ens problem kännas så enormt stora. 
2 kommentarer:

  1. Bekant känsla! Bubbel är aldrig fel :) Grattis på födelsedagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack! På dagen och allt :D Och du har så rätt så! Bubbel är aldrig fel :)

      Radera