tisdag 8 april 2014

När sista avsnittet av Breaking Bad är avklarat då dör jag

Jag har läst väldigt lite i bokbloggsvärlden av vad jag anser är världens mest fantastiska TV-serie. Det kan ju vara för att den inte är baserad på en bok men hallå! Vart är ni Breaking Bad älskare? 
     Breaking Bad handlar om kemistläraren Walter White som blir diagnostiserad med obotlig lungcancer och som börjar producera drogen meth för att kunna försäkra sig om att hans familj har det ekonomiskt bra när han dör. Han tar kontakt med en gammal elev och missbrukare Jessie Pinkman och så tar de med oss på en resa som kommer ge mig stora abstinensbesvär när den väl är över. Det bästa med den här serien är hur fantastisk bra manusförfattarna är. Karaktärerna utvecklas genialiskt och skådespelarna är helt otroliga och historien! Herrejösses så bra! Den här serien är så bra att jag inte har några ord för det men det jag kan säga är att det här är faktiskt den bästa serie som jag någonsin sett. Fast det jag tycker det säger en hel del om en serie om de kan ägna ett helt avsnitt åt att döda en fluga och det fortfarande är bara helt underbart. 
     Så om ni har Netflix och inte har sett den här serien. Se den! För bövelen!

Mvh/
Från en som precis tog en fikapaus i femton minuter och bara pratade Breaking Bad.  

6 kommentarer:

 1. Vi håller på och tittar ifatt på den här serien och har kommit till och med säsong 4. Nu har Game of thrones säsong 3 fått gå före i kön, men så snart den är färdigsedd så lär det bli Breaking Bad säsong 5. Ska faktiskt gå och köpa "the final season" i morgon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den helt fantastisk!! Det farliga med Netflix är att hela serien ligger ute där vilket innebär MINST två avsnitt per dag för oss just nu. Till och med GoT får vänta :D

   Radera
 2. Jag pratade/twittrade VÄLDIGT mycket om Breaking Bad förra sommaren, när serien tog uppehåll i nästan ett år innan den sista halvsäsongen. Då var jag djupt nere i träsket. ;) Jag älskar karaktärsutvecklingen i serien och jag älskhatar den skitjobbiga Walt och hans grandiosa självbild. Mycket bra serie!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag som är så dålig att hänga på twitter missade det helt men du beskriver EXAKT det jag känner för Walt och karaktärsutvecklingen hos alla karaktärerna. Den här serien är så otroligt bra skriven på alla sätt och vis. Men jag tror inte jag hade klarat av att vänta som du gjorde efter säsong 4 som var otrolig. Förstår att du pratade och twittrade som en tok för Breaking Bad är nästan det enda som ockuperar mitt huvud för tillfället :)

   Radera
 3. Jag såg ett avsnitt och tio minuter innan jag gav upp. Då fattade jag inte varför alla skrev upp den här serien så mycket, men jag kanske gör ett nytt försök. Vi får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fastnade direkt för serien efter första avsnittet men faktiskt de flesta jag känner som älskar serien säger detsamma som du. De säger att om man tar sig egenom de tre första avsnitten så är man fast sen. Så håller lite tummarna nu för att du ska försöka igen :D

   Radera