söndag 6 april 2014

Otroligt läskiga saker som barn har sagt

Jag håller på med en liten undersökning för tillfället. Eller en ganska stor sådan egentligen som tar ganska mycket av min tid och en del av det är att hitta övernaturliga saker som människor varit med om. Och det finns en hel del att läsa om vill jag lova så jag sitter här under kvällar och helger och skrämmer upp mig själv. Jag gillar att bli skrämd men jag är ganska så lättskrämd och något av det läskigaste som finns enligt mig är spökbarn eller när barn säger ganska så läskiga saker och i veckan skickade min likaså spökälskande vän en länk till mig. Om ni också tycker att spökbarn eller sådant som barn kan säga som har att göra med övernaturligt att göra är riktigt läskigt, så ska ni INTE gå in här och läsa vad barn har sagt. 

För om man inte varit mörkrädd innan så kan man bli det nu helt klart...
6 kommentarer:

 1. Haha huff..själv blir jag som ett barn när jag ser någon skriva saker i stil med "blir du skrämd av sånt här klicka INTE här" och måste så klart klicka på länken :p nå ja, sömn är överskattat eller hur :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det där kan inte jag heller stå emot. Men visst är de läskiga!! Och ja, sömn är absolut överstattat :D

   Radera
 2. Nyfiken som jag är måste jag så klart klicka ... Läste den första, sen var jag nöjd, kan man säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja usch! Den första är riktigt otäck!!

   Radera
 3. Hu,det där var lite obehagligt tycker jag....men spännande

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen obehagligt men jättespännande! Men det är inte direkt så att man önskat att man var barn igen :P

   Radera