fredag 23 september 2011

Det finns bröllopspresenter men sen finns det även BRÖLLOPSPRESENTER!

Vi har redan fått en hel del bröllopspresenter även om vi inte har gift oss än. Jag tycker självklart om att få presenter så lika glad är jag för allihop. Fast idag damp det ner någonting annat i brevlådan. Ett grönt paket i storlek medium. 
     "Åh", tänkte jag, "Paket från Better World Books", innan jag fattade att paketet faktiskt kom från Sverige. Avsändaradressen stod ju på paketets baksida och då trillade poletten ner för jag visste ju att det skulle komma någonting från den här fina bokbloggaren. Men kan inte riktigt med ord beskriva den lycka jag kände när jag öppnade paketet och såg vad som fanns i. 
     TACK fantastiskt fina Tess på Pocketlover för en sådan fin överraskning och för bästa bröllopspresenten någonsin. Är så glad, så glad, så glad!Ps. När jag vaknar finns du inte av Cat Patrick har jag varit sugen på SÅ länge! Och chokladen...eh...ja den är nu nästan helt slut...

2 kommentarer:

 1. Det var så lite så! Och boken gillade jag jättemycket :-) ska bli kul att se vad du tycker...

  SvaraRadera
 2. :D
  Har varit sugen på den ett bra tag. Gillar liksom idéen till själva storyn.
  Förresten, när jag kommer hem till Sverige ska jag söka upp dig och krama på dig.
  Jättetack igen!!

  SvaraRadera