tisdag 20 november 2012

Här sitter jag idag!

Det är en ljuvlig morgon. Fåglarna kvittrar, det är redan 20 grader varmt och klockan är bara halv åtta. På grund av att allting väldigt ofta blir till kaos i den här staden sitter jag här idag och knappar på datorn. Inte fy skam ändå. Problemet är bara att jag blir lite distraherat av alla de där böckerna som travar sig högt runt omkring mig. Det är dagar som dessa som man kommer på hur många hyllvärmare man har och som man vill läsa...
     Ser ni förresten de här American Horror Story tendenserna som huset har. Har inte hittat några spöken här än men jag väntar tålmodigt på dem. Om de är snälla det vill säga.

6 kommentarer:

 1. Vilket fint hemmakontor du har!! Och skulle gärna byta blött regn och rusk mot 20 grader nu. Tur det är jul snart i alla fall.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Ja det är mysigt här. Lite mörkt men murrigt och fint. Och du, det är 30 grader nu. Kakorna som jag lagt fram på ett fat mjuknar i värmen och svetten rinner. Det skulle vara skönt med något mitt emellan här och hemma. Eller en strand typ i Brasilien skulle inte heller vara fel :P

   Radera
 2. Det ser ju väldigt trevligt ut det där, oavsett vad som händer i resten av stan. Men jag inser också att jag nog är den sista människan på jorden (väl!) som ännu inte sett American Horror Story. Det måste bli bättring på det, det låter ju verkligen som något för mig!

  Förresten, har du läst om den nya BBC-serien The Secret of Crickley Hall? Handlar vad jag förstått om ungefär samma sak som AHS, en familj som flyttar in i ett spökhus -- men det kan väl inte göras för många gånger? Första avsnittet har i alla fall fått mycket bra recensioner. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ujujuj du måste se Amercian Horror Story. Så läskigt att det nästan är vidrigt. Och TACK för tipset! BBC och spöken låter ju helt fantastiskt ju :D Gillade trailern hehe http://www.youtube.com/watch?v=kKfR9At3LFA

   Sen är det väldigt trevligt här hemma i alla fall. Som tur är slipper jag gå ut idag men Argentina är tyvärr för tillfället i ren kaos. Inte bara idag utan i allmänhet.

   Radera
 3. Så fin kontor - og lesekrok du har! Virkelig inspirerende :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack :D Ja det är en riktig hög jag har där men har så liten hylla :)

   Radera