tisdag 20 november 2012

Sommar(vinter)lovsläsningen påbörjad!


Ops! Ibland är man allt bra koko i bollen när man glömmer av att man har ställt in sin blogg-email på att lägga ut foton direkt på bloggen. Ibland tar jag foton med baktanke om att skriva om dem senare. Fast här är jag nu och fotot har legat uppe minst två timmar redan utan titel och utan text. Så då är det lika bra att skriva om det.
   Min sommarlovsläsning (ja julläsning egentligen)  kommer jag plocka från hyllorna och då bland dem som värmer hyllan sedan länge. Den här har jag haft i flera år och aldrig ens petat på för jag läser i princip aldrig chic lit. Fast idag blev jag lite sugen på något lätt och fluffigt så den här fick följa med mig ut i solen idag. 
     Och som jag har fnissat redan. Den påminner mig om mina egna kulturchockar här i Argentina och egentligen hade jag tänkt att skriva om dem i detta inlägg men i och med att jag är så korkad eller kanske var så påverkad av ölen i kombination av solen och lade ut fotot i förväg så får det vänta lite. Men det kommer snarast. Jag lovar! 

4 kommentarer:

 1. Inte för att jag vet vad boken handlar om, men väldigt vackert omslag iaf! (& bra matchat med ölglaset) ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha tack! Det var inte meningen att fotot skulle gå rakt ut på bloggen men nu måste jag ju skriva någonting :)

  SvaraRadera
 3. Men det blev ju ett bra inlägg ändå (du har väl ändrat inställningarna nu?).

  Det låter helt underbart med sol och sommar, när man själv sitter här i ett grått och dimmigt och fuktigt och rått Skåne... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack! Och ja nu har jag ändrat dem :D Det är skönt med sol och värme så jag ska inte klaga. (Fast ibland blir det lite väl varmt...) Skulle dock gärna befinna mig i Skåne nu.

   Radera