onsdag 12 september 2012

Sånt som jag pysslar med för tillfället...

Det känns som om jag den senaste tiden har hamnat I något slags läs och jobbkoma. För det är det enda jag håller på med för tillfället. Jag jobbar och jag kommer hem och läser. För hos mig, precis som hos alla andra för tillfället så regnar det fantastiska recensionsexemplar så jag har varit tvungen att lägga upp en recensionsexemplars-läsplan. Nu är än så länge alla de som jag läst än så länge varit väldigt bra men man kan ju inte bli annat än lite stressad. Sen läser jag även The Stand som är så bra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Fast som jag idag skrev på facebook så håller jag på att bli förkyld och att läsa The Stand samtidigt som att man håller på att bli förkyld är inte en bra kombination. För nu är jag helt övertygad om att jag har fått en släng av pesten. Jag menar HALLÅ! Jag har ju precis samma symptom ju! Inte bra det här.
     Så detta är vad jag pysslar med för tillfället ifall ni undrar. Jag jobbar, laser och sjukdomsgooglar på pesten. Fast våren är här nu på riktigt och jag njuter av det alldeles underbara vädret och utanför mitt fönster imorse så sjöng en liten kolibri för mig. Så livet är ganska så toppen ändå fastän jag har pesten och lässtress. Fast man kan ju inte få allt här i livet så lite pest kan man ju stå ut med.

12 kommentarer:

 1. Precis som att jag aldrig är bara magsjuk eller så - jag har sista stadiet av någon hemsk cancer, eller pest, och bara några månader i lidande kvar att leva. Tills jag repar mig efter någon dag.
  Tänk att ni har vår nu! Finns det koltrastar där du bor? För det är en tidig-vår-fågel som jag älskar över allt annat: en aprilkväll och en melankolisk koltrastsång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha vad skönt att jag inte är ensam om att få för sig konstiga sjukdomar :D
   Och ÅÅÅH! Koltrastsång så underbart! Nej det finns inga i Sydamerika. Nu blev jag riktigt sugen på att åka hem och lyssna på en...men kolibri både hummar och sjunger fint de med som tur är. Men det är ingen Koltrast så klart :(

   Radera
 2. Jag kan nästan garantera dig att du inte smittats av pesten :) Förutom rent litterärt då. Kul att du gillar den, men det visste jag väl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, åh tack Monika. Skönt att höra. Och självklart älskar jag den. Vore konstigt annars eller hur :)

   Radera
 3. Här ligger recensionsexemplaren i en staplad hög (ordnad efter recensionsdatum!) på nattduksbordet. De icke-rec.exen jag höll på att läsa vilar liksom i dvala på mitt skrivbord... Jag försöker balansera franska studier med läsandet och, ja, man är lite småstressad för tillfället. Men det är roligt ;)

  Krya på dig från pesten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack så mycket :D Och visst är det lite stressigt men helt underbart samtidigt. Vilken höst vi har framför oss :D

   Radera
 4. Men tänk om det blev en böldpestepidemi igen, för första gången på ett par hundra år -- då måste någon vara den första som insjuknar. Det kan vara du..! Nejdå, det är nog ingen risk, jag ville bara passa på att skrämmas lite... :)

  Blev förresten själv sugen på att läsa the Stand igen, det var evigheter sedan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Neeeeeej! Nu kommer jag börja leta bölder över hela kroppen :D
   Och ja läs om den. För visst måste det vara en sådan bok som man kan läsa om igen och igen och igen :)

   Radera
 5. *note to self* Inte läsa The Stand förrän höstförkylningarnas tid är över..
  Men kul att den är bra! Och krya på dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe det gör du rätt i :D Och tack! Ska bli spännande att höra vad du tycker om den sen men för mig så verkar det än så länge som om det är en av Kings allra bästa:) (För att peppa lite menar jag)

   Radera
  2. Ohh jag vill läsa den nuuu! Tänker vänta lite till skolan lugnar ner sig så jag kan lägga tid på den men peppen blev väldigt stor :)

   Radera
  3. Hehe härligt! Men det är verkligen jobbigt att läsa den också för varje gång någon nyser så tror jag att de har fått pesten. Och jag kan tala om att det har nog aldrig nyst så mycket som det gör nu runt omkring mig :/

   Radera