fredag 23 september 2011

WIN!

Kunde inte låta bli att vara med i Deckarhusets tredje tävling för några veckor sedan. Inte för att jag trodde att jag hade en chans att vinna men tyckte ändå att det kunde vara roligt att få vara med. Döm om min förvåning när jag faktiskt vann tredjeplatsen bland runt tusen medtävlande.  Känns som om jag helt plötsligt har växt flera meter. HURRA så roligt och mitt tävlingsbidrag publicerades hos deckarhuset igår. Är ni nyfikna på vad det är så kan ni kika här

3 kommentarer:

 1. Grattis! Vad vann du?

  Jag älskar Christie. Hon är en av mina favoritförfattare.

  Att jag missade den tävlingen. Jag vill så himla gärna ha en iPad ;)

  SvaraRadera
 2. Grattis, vad roligt!! Alltid härligt med uppskattning.

  Jag läste massor av Christies böcker när jag var i tonåren, men nu var det väldigt längesen.

  SvaraRadera
 3. TACK :D Ja, alltid jätteroligt att vinna och roligt med uppskattning. Vann en bok eller en donation till Läkare utan gränser (plus äran), valde donationen :)

  SvaraRadera