fredag 13 maj 2011

ESC totalt off topic

Sitter här nu och försöker kolla upp om jag kan streama Eurovision Song Contest 2011 imorgon. Är så otroligt sugen på att se det nu efter mer än fyra års paus från spektaklet. Jag förstår att Erik Saade är en stor favorit men jag vill nog mest se det för att mina barndomsfavoriter är med:4 kommentarer:

 1. ESC måste man ju se! Det går säkert att se på svt.se. Mello kan man i alla fall se där.

  Här blir det schlagerdejt i kväll med ett helt gäng vuxna och barn, supermysigt.

  P.S Jag såg din kommentar hos mig men med bloggerstrulet så verkar den ha försvunnit.

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Åh, låter jättehärligt :)
  Har upptäckt att man kan streama de live på ESC:s hemsida så klockan 16.00 kommer jag sitta klistrad framför datorn. Ha en jättehärlig kväll.
  Kram!
  (ja, det här bloggstrulet är mindre skoj.)

  SvaraRadera
 3. Hade det inte varit for FB och mina fellow bloggers sa hade jag missat det totalt! Sag det dock inte, tyvarr, hade varit kul att se! Vad tyckte du?

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen jätteroligt att se, Emma. Men det kanske berodde på att jag inte sett det på 4 år. Skratta högt ganska mycket av pinsamhet men det är ju det som hör till ESC. Att streama det fungerade alldeles utmärkt!

  SvaraRadera