söndag 15 maj 2011

Med filten över mig i soffan...

...med varm choklad och med tre böcker spenderar jag min helg. Därför har jag inte varit så synlig här i helgen. Jag vet att jag i morgon har en del att ta igen i bokbloggsfären och en hel del kommentarer att svara på men just nu vill jag bara hänga med Sookie Stackhouse i bok nummer åtta: From dead to worse som jag började på i och med att jag inte klarade av att nummer sju i serien tog slut. Sookie Stackhouse serien är minst sagt beroendeframkallande. Jag spenderar även mycket tid med tjejerna i Cirkeln som fullt ut har förtrollat mig och lite tid med Simone de Beauvoir, fast jag borde tillägna henne mer tid i och med att hon ingår i mina studier. Så jag återkommer nog till kvällen, närmare natten för er. Hoppas att även ni får till en stunds läsning idag.

(Sen råkade jag skapa en en facebooksida i förrgår när jag egentligen bara ville kolla upp hur man gjorde. I vilket fall, nu finns den där men jag återkommer längre fram när jag fått igång den ordentligt. Erikas bokprat har redan hittat dit. Tack för det Erika!)

1 kommentar:

  1. Tack själv då har vi ett ställe till att bokprata och utbyta tankar på!

    SvaraRadera