torsdag 28 april 2016

För mycket av det goda

Jag sitter här och läser bokbloggar och uppdaterar mig på böcker som har kommit ut det senaste året och de som kommer ut snart och jag känner att jag får lite lätt panik här. Jag har så många böcker som jag vill läsa. Som jag måste läsa. Som jag känner att jag måste läsa annars DÖÖÖÖR jag! Ja ni förstår. Lätt läspanik här. Men jag ser också en massa roliga saker också. Som att allas vår Helena Dahlgren kommer ut med en bok på Modernista i maj. Fantastiskt roligt! Modernista har för övrigt släppt en herrejössenes massa böcker som jag vill läsa och fler kommer det. Sen har ju Elizabeth Hand släpps sin nya bok om Cass Neary som heter Hard Light och suktar något oerhört efter denna även om jag inte läsa Available Dark än. Carol Goodman släppte sin nya River Road i våras som genast klickades ner till Kindlen men som jag inte läst än och som jag känner att jag bara måste läsa nu. Men förutom alla böcker som släppts och kommer släppas så har jag en massa bokhyllevärmare som jag inte tagit tag i. Här kommer bara ett litet, litet urval:

The Fever av Megan Abbot
The Night Falling av Katherine Webb
The Girl with no Past av Kathryn Croft
The Night Sister av Jennifer McMahon
The Other Midnight av Simone St James
We are Completely Besides Ourselves av Karen Joy Fowler
Belzhar av Meg Wolitzer
A Field of Darkness av Cornelia Read
The Goldfinch av Donna Tartt
Woll av Hugh Howey
Fragil av Lisa Unger
Och en herrans massa Stephen King

Ja ni ser ju. HJÄLP!

6 kommentarer:

 1. Jag vet, det tar aldrig slut! Det finns alltid böcker som man vill läsa... fast det är egentligen charmen med det också ;)

  SvaraRadera
 2. Jag köpte Carol Goodmans och trots att jag såg jättemycket fram mot den är den inte läst. Varför är det så?

  SvaraRadera
 3. Så mycket bra på din lista! Och så Stephen King ... som ständigt skriver nya böcker. Jag ser verkligen fram emot den nya som kommer i sommar (End of watch). :D

  SvaraRadera
 4. Så mycket böcker, så lite tid - ett ständigt problem :)

  SvaraRadera
 5. Läser ni Bibeln? Jesus är vårt ända hopp.
  (Ps.Gud hör bön.Har ni hört om Einar och marsvinet som sändes i karlavagnen.)
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2267&artikel=4657196

  Markus

  SvaraRadera