söndag 24 april 2016

Om ni undrar vad jag pysslat med när jag varit borta...

Det här med att ha heltidsjobb, småbarn och bo borta i tjottahejti relaterat till vart man jobbar är liksom inte det lättaste när det gäller det här med att ha tid över till annat. Det är prioriteringar som gäller helt klart och tyvärr fick både bloggen och läsningen bli bortprioriterad ett tag. Men nu när jag har fått lite rutin på livet så känner jag att jag kan prioritera bloggen och läsningen och det är jag otroligt glad över. MEN om ni undrar vad jag har pysslat med när jag varit försvunnen plus hur en vanlig dag ser ut för tillfället som kommer här en sammanfattning av hur en dag i mitt liv ser ut:

Klockan 04.00 och när en liten en har vaknat till och man verkligen försöker sova några minuter till...

via GIPHY 

När man försöker skälla på henne för att hon har hittat på hyss redan 06.00:


När man frågar om hon har sett den försvunna mobilen som hon snott hundrasjuttio gånger tidigare och mamma är jättestressad...

via GIPHY

När man hittar mobilen i toaletten och redan är en halvtimme sen till dagis/jobbet...
via GIPHY

När vi rockar loss i bilen på väg till dagis/jobbet...


På jobbet...

via GIPHY


När man lyckats handla mat efter jobbet utan bråk och skrik:


via GIPHY


När man stannar upp för en sekund och inser hur fantastisk den här lilla människan ändå är...


via GIPHY

När man står och svettas mitt i matlagningen, inte kan laga mat egentligen och någon är helt vansinnigt hungrig...

via GIPHY

När man har missat de där kritiska minuterna för läggdags och övertröttheten tagit över...


via GIPHY


När hon äntligen har somnat och de andra miljoner sakerna är gjorda...

via GIPHY

Två minuter senare...

via GIPHY

4 kommentarer:

 1. Haha underbara gifs! Speciellt de två sista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja de där två sista är på pricken likt :D

   Radera
 2. Haha underbar sammanfattning! :)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, ja det var på pricken rätt

  SvaraRadera