lördag 3 november 2012

Gnällhelg!

Innan ni fortsätter läsa så vill jag  bara meddela att detta inlägg kommer bli lite gnälligt. Eller i rättare sagt ganska så mycket gnälligt. För här är det nämligen magsjuka på gång. Jag har legat utslagen i flera dagar och inte ens orkat slå på datorn, öppna en bok eller ens titta på American Horror Story. Kan  ni tänka er! The Horror! Så det är faktiskt mest det som jag vill meddela idag. Jag kommer dock tillbaka snart och då med förhoppningsvis med mycket mer energi. Tills dess önskar jag er härlig läsning. Själv har jag börjat pyttelite på We have always lived in the castle av Shirley Jackson och hann bli stormförtjust innan jag blev utslagen. Efter utslagningen fick jag nöja mig med att klappa på den och det går ju nästan lika bra den med för den är ju helt oförskämt snygg ju.18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det! Bland det snyggaste jag har sett faktiskt.

   Radera
 2. Krya på dig! Det är hemskt när man inte ens orkar läsa eller se på tv-serier. Livets goda, ju! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Jag börjar piggna till lite nu som tur är så lite läsande och TV-serietittande blir det nu men fy så trist det är att inte orka med det.

   Radera
 3. Usch, det låter hemskt. Varför kan man inte bara vara lite lagom sjuk, så man orkar både läsa och titta på TV? Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Och eller hur! Varför vet inte sjukdomar om att lagom är bäst?

   Radera
 4. Åh, mardrömssjukan... Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jag i och med att det är Alla helgona idag så kan man kanske se det som en skräckis :P Och tack så mycket!

   Radera
 5. Usch, magsjuka som är bland det värsta som finns.. :S
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha! Och ja usch! Visst är det vidrigt!

   Radera
 6. Stackars dig! När man mår så där dåligt att man inte ens orkar titta på tv, då är det illa. Och du som varit sjuk så länge alldeles nyss, dessutom. Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Nu är jag lite piggare. Lite yr i bollen men är i alla fall uppe och flyger och flänger tack och lov :D

   Radera
 7. Åh, en till som liksom kom av sig i Halloweenpeppen lite! Jag har varit väck i över en vecka av någon konstig bacill och haft migrän ovan på det. Inte orkat läsa en blogg men som tur är lite böcker ändå. Inte på flera dagar nu dock.. Ta hand om dig, kära, kära du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du med! Fy så trist! Ta hand om dig med och krya på dig massor nu. Hoppas orken kommer tillbaka på studs.

   Radera
 8. Mycket fint omslag. Krya på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha :) Och visst är det snyggt!

   Radera
 9. Den är oförskämt fin! Och ganska bra. Den fångade mig inte helt och fullt...tyvärr. Men visst - välskriven läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är så snygg så snygg så att jag nästan vill rama in den. Jag älskade den dock men den är väldigt speciell :)

   Radera