tisdag 6 november 2012

Läshumörets magsvängningar

Har ni märkt att erat fysiska tillstånd påverkar er läsning? Vad jag menar är att om ni har varit sjuka ett tag och måste undvika vissa böcker ett tag innan ni kan läsa dem? Själv har jag inte riktigt tänkt på det innan men nu när jag har varit sjuk i helgen så associerar jag vissa böcker med min sjukdom. Alltså med andra ord så tycker jag att dessa böcker nedan på bild (som låg på mig nattduksbord hela helgen) är magsjukeböcker så därför kan jag inte peta på dem. Mycket märkligt! Jag vill bara läsa Viktorianska kryddiga böcker a la Kate Morton och John Harwood just nu och bara jag ser de här böckerna så mår jag lite illa. Så där antar jag försvann min planerade novemberskräckläsning och jag kommer nog istället bara lustläsa efter magkänslan (höhö). För övrigt så hoppas jag att jag hinner med en recension av We have always lived in the castle idag. Ruggigt bra bra bok!

6 kommentarer: