onsdag 7 november 2012

Packar pappas (eller då rättare sagt min) kappsäck!

http://pleasurephoto.files.wordpress.com/2012/05/the-art-of-travel-wenda-parkinson-nc3a9e-rogerson-photo-norman-parkinson-1949.jpgHär ska ut och resas på en liten weekend trip till djur och natur och lite stad och jag är tokpeppad för ibland behöver man bara komma bort för en liten stund. Men så kommer vi då till det här evinnerliga dilemmat om vilka böcker jag ska packa med. Jag tänkte att jag skulle vara smart den här gången och mest packa e-böcker och i och med att de får plats på så liten yta så kan man ju ta med hur många som helst. Just nu är det Kate Mortons The Secret Keeper och The House at Rivertons som lockar mest bland dem men även The Twelve, The Poison Tree, Gone Girl som jag inte lyckats börja läsa än får komma med mig samt Divergent som jag också är riktigt sugen på. Fast sedan är det de "riktiga" böckerna som jag får ta med mig som är det riktigt svåra valet Jag har nämligen bestämt mig att jag får ta med mig två helt oläst böcker och en påbörjad. The Stand måste självklart med för snart är den slut. har bara 400 sidor kvar. Down River av John Hart tar jag med mig för att jag både velat läsa den länge plus att jag kan ge den till Herr Lingis om han blir lässugen och sedan tror jag att Jeffrey Eugenides Middlesex får följa med. Det verkar vara en alldeles lagom semesterbok. Om då inte John Harwoods The Ghost Writer dyker upp i brevlådan idag för då kan jag nog inte låta bli den. Det är möjligt att det dyker upp ett inlägg här medan jag är borta om jag hinner med att förbereda det idag. Annars blir det lite tyst här på bloggen fram till på måndag. Så trevlig helg så länge. Nu beger mig jag iväg. Antagligen inte så snyggt som på bilden men man kan ju låtsas. 

8 kommentarer:

 1. Det är inte ofta man säger "snart slut" om en bok som man har 400 sidor kvar i :)

  Nu börjar det kännas som att jag läser på tok för lite på våra helgresor, jag brukar bara ha med mig en bok ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nä jag vet men när boken är på 1200 sidor så blir 400 helt plötsligt väldigt lite :)

   Och jag kanske tar i lite väl mycket när det gäller att ta med mig böcker men jag är lite rädd för att jag inte ska känna för att läsa just den enda bok jag har tagit med. Man måste ju gardera sig lite :D

   Radera
  2. Jag vet precis vad du menar. Efter jag köpte min läsplatta så brukar den få följa med och faktum är ju att jag har tillgång till bibliotekets alla e-böcker med den :)

   Radera
  3. Ja eller hur! Det är nästan det allra bästa med läsplattan :D

   Radera
 2. Så fantastisk!! Riktig god tur :)

  SvaraRadera
 3. Det där är mitt främsta argument för att jag skulle prova e-böcker eller liknande, de tar ju så mycket mindre plats. Hoppas turen blev bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt rätt! Man kan ta med hur mycket som helst och bara välja och vraka helt fritt. Underbart :D Och tack! Resan var ljuvlig :D

   Radera