fredag 21 oktober 2016

Limetown - fruktansvärt spännande thrillerpodd

Häpp!

Sticker in huvudet lite här och säger hej. Har inte hunnit skriva på så länge men jag saknar er så och mitt skrivsug är enormt då jag har skrivit minst hundra inlägg i mitt huvud den senaste tiden.
     Idag är jag här bara en kort stund för att tipsa om en helt FANTASTISK podd. På mitt poddinlägg som jag skrev förra sommaren så har jag fått otroligt många bra tips på läskiga poddar och jag lovar att återkomma med ett inlägg om det men nu är jag här för att tipsa om denna: Limetown. Ni som redan lyssnat på De Dödas Röster i Sveriges Radio av Sara Bergmark Elfgren kommer fullkomligt älska Limetown. De här är riktigt ruggigt och spännande och precis som med De Dödas Röster så kan jag inte slutna lyssna. 

Då klicka er in nu och lyssna och njut!!

(Ps. Vill bara tillägga att detta är en podd på engelska.)


3 kommentarer:

  1. Ooh, den MÅSTE jag lyssna på. Tack för tipset! :D

    SvaraRadera
  2. Det var så lite så!! Har ni hunnit lyssna än? Har fler att komma med 😊

    SvaraRadera