fredag 31 juli 2015

Det gröna ljuset

Jag har en återkommande dröm. Jag skulle inte kalla det för en mardröm direkt då jag inte är rädd i drömmen utan den är nog mer en adrenalindröm. För den är fylld med action. Den börjar alltid med att jag står ute mitt i natten och ser upp mot himlen och betraktar stjärnhimlen. Född och uppvuxen på landet som jag är så har jag alltid älskat att göra det. Det finns ingenting vackrare än en stjärnklar natt mitt i vintern. Och när jag står där mitt i drömmen och tittar upp mot stjärnorna så ser jag helt plötsligt hur några av stjärnorna börjar röra på sig, börjar bilda formationer och hur helt plötsligt tusentals utomjordingar invaderar jorden med full fart. Detta är faktiskt en dröm som jag tycker om konstigt nog. Utomjordingarna är agressiva och invaderar utan tvekan och jag försöker fly men jag är aldrig rädd. Den här drömmen återkommer som sagt hela tiden och kanske är det en mental förberedelse för vad som kanske komma skall. För jag är nämligen absolut helt övertygad om att vi inte är själva i universum. 
     Och så inatt så hände det på riktigt. Precis ovanför Buenos Aires och var synligt hela vägen till Brasilien. Om ni vill veta vad jag pratar om tycker jag att ni ska gå in och se här. Även om ni kanske inte pratar spanska så kan ni i alla fall få se någonting helt otroligt vackert som fångades av väldigt, väldigt många människor vars bilder och filmer överflödar internet just nu.

(Tror i och för sig inte på riktigt att vi någonsin kommer bli invaderade av utomjordingar men det kan ju inte skada att vara lite mentalt förberedd. utifall att!)

4 kommentarer:

 1. Så spännande! Ser fram emot fler spökerier!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt :) Har en hel del på lut. Massor faktiskt :)

   Radera
 2. Ensamma tror jag definitivt inte att vi är, men några besök tvivlar jag på. Dom aktar sig nog!
  Däremot skulle nog något kunna hända som hade med parallella världar att göra... Spökerier tex...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det tror inte jag heller. Vad skulle de här att göra när det måste finnas en massa trevligare planeter att besöka

   Radera