lördag 14 februari 2015

Chucky is alive!

Jag fortsätter här på min serie elaka dolda kameranskämt från Brasilien. Alltså man kan ju undra vad det är för fel på brasilianarnas humor. Ju elakare det är desto roligare är det tycker de. Sen lägger de ner så mycket jobb att utföra de här dolda kameranskämten att det är helt otroligt. Men jag måste medge att jag skrattade lite när jag såg den här. Fast stackars barn. De kommer ha mardrömmar för resten av sina liv... 

 

2 kommentarer:

  1. Alltså...där kan man tala om något som hade gett mig hjärtattack direkt. Jag tycker dockor är asläskiga, vill inte sova med en i samma rum ens. Så jag har vägrat se de där filmerna. Om en dockliknande sak kom efter mig sådär hade mitt hjärta bara tänkt "Nopp, jag är inte med nå mer!" *dunk ner i marken*.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahahaha! Ja jag håller med! Dockor är verkligen skitläskiga. Har inte heller sett filmerna för bara tanken på en levande docka ger mig hjärtsnörp också. Misstänker att dessa stackars barns föräldrar fick slänga ut en hel del dockor när de kom hem...

      Radera