torsdag 2 oktober 2014

Utlottning hos Christin LjungqvistMin mamma kommer döda mig om jag nu råkar vinna då hon redan har väskan full med böcker nu när hon kommer och hälsar på under jul men jag är bara tvungen att vara med i Christin Ljungqvist fina utlottning där hennes tre underbara böcker ingår. (Har inte hunnit läsa Rävsång än men vet redan att jag kommer älska den såklart.) Dock är jag lite sent ute här i utlottniningen så nu har ni bara tills imorgon fredag på er också. Så skynda, skynda och var med ni med! Här går ni in då.

Ps. Bilden är lånad från Christins egna blogg.

2 kommentarer:

 1. Jaha, nu får man skylla sig själv som satte en bok i handen på Anette och sa : Nu får du läsa själv, när hon satt där och myste med högläsning av mamma.
  Nu har jag två boknördar till döttrar, kram från mamma. Ska se var jag kan trycka ner nästa bok, håhåjaja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det får du allt :) Tur för dig att jag inte vann haha

   Radera