onsdag 1 oktober 2014

Lite höst(vår)läsångest!


http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10661157_569824856478633_1084087173_n.jpg
 Varje dag brukar jag gå in på Elib för att se vad det finns för nya böcker att låna då jag fysiskt sett inte kan gå till ett svenskt bibliotek för att låna böcker. Tack och lov för låneeböcker säger jag bara! Som de räddar mig från ett boklöst liv! Idag när jag går in och tittar så ser jag att Stephen Kings The Shining finns som nyutgiven e-bok från Albert Bonniers Förlag. Och det är ju faktiskt en av världens bästa och otäckaste böcker. Helt klart en storfavorit då jag själv har både en svensk och en engelsk upplaga i hyllan hemma. Så om ni inte har läst den här än så finns det inga ursäkter länge. Är själv sugen på en omläsning nu helt klart. Sen såg jag också till min förtjusning att Rävsång av Christin Ljungqvist redan finns ute som lånebok vilket jag blev överlycklig av och på detta har ju Modernista en helt fantastisk höstutgivning där flera böcker ligger och väntar hemma. Så lite härlig lässtress känner jag nu faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med att vårpyssla samtidigt som jag vill läsa. men det är väl bara att kompromissa antar jag och läsa under persikoträdet och njuta av våren.    


2 kommentarer:

  1. Jag blev också glad när jag såg bla rävsång bland de nya e-böckerna hos Elib :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa eller hur! Ska precis börja på den nu :)

      Radera