fredag 23 november 2012

Titelsvar

Bästa enkäten är tillbaka hos Bokbabbel och i och med att jag aldrig hängt på den tidigare så var det dags nu. Så fantastiskt roligt enkät:

Hej!

Var det bra så?.
Hur känns det?
Holy terrors
Hur har din dag varit?
Imposible
Vad har du på dig just nu?
Bag of bones
Vad lyssnar du på just nu?
Änglarösten
Vad ser du om du tittar till vänster?
The house next door
Hur är vädret hos dig?
Skugga
Vad ska du göra i helgen?
Jack & Jill
Vad önskar du dig till julklapp?
Sharp objects
Hur ska du fira jul i år?
East of the sun

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det en rolig enkät. Man får finula lite :)

   Radera
 2. Din stackare.:) Jag kanske också ska ta och fylla i en liten enkät, men väntarn nog.=) Noll inspiration just nu och tittar jag till vänster så ser jag bara en anslagstavla utan något uppsatt på...=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Det är inte så farligt som det låter men hade så passande titlar för lite lidande svar. Och ja man måste ha inspiration för att göra inlägget men en anslagstavla är ju inte alltid fel att titta på det heller :D

   Radera
 3. Bag of bones..? Försöker föreställa mig hur det ser ut! :) Det blir så underbara svar i den här enkäten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det fanns bara det att välja på hemma hos mig för igår när jag skrev det var typ dagen då jag INTE hade svart på mig. I vanliga fall hade The woman in Black varit solklart:D Men istället hade jag typ en färgglad säck på mig. Fast ser ut som ett skelett det gör jag inte :P

   Radera