torsdag 22 november 2012

TRE på TRE! Hur går det med dé?

När Pocketlover återigen körde igång sin utmaning Tre på Tre så hakade jag på direkt. Nej, jag hakade inte bara på förresten utan jag tog i så att det rök ur öronen då jag bestämde mig för att vara med och läsa Tre X Tegelstens-King och jag började med The Stand

 Så då kanske ni undrar hur det har gått för mig?

Ja det undrar jag med...

Ja som ni ser så har jag har inte ens läst ut den första boken. Alltså jag älskar den fullkomligt och den är helt fantastiskt men det tar sådan tid att läsa den. Den är som en marsipantårta. Man kan bara äta lite i taget. Så jag kan härmed erkänna att den här utmaningen gick åt skogen. Fast det gör ingenting. För läsa dem ska jag ändå.
 

13 kommentarer:

 1. Men utmaningar är som regler - till för att brytas eller ;-) alltid bra att man försöker, though!

  SvaraRadera
 2. Den är ju så tjock att den nästan kan räknas som tre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Det är till och med nästan fyra böcker med sina 1200 sidor så då kanske man kan säga att jag har läst mer än vad jag skulle ha gjort. Kanske :P

   Radera
 3. Så går det när man väljer böcker som är tjockare än tjockast. Jag har läst mina tre Frame men förmodligen är de TILLSAMMANS lika tjocka som din King-bok.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja! Man måste ju tänka smart men i det här fallet gjorde jag ju inte direkt det :) Är lite sugen på Frame nu förresten.

   Radera
 4. Jag tror jag slukade Pestens tid, men då var jag bara knappt 20 år och förmodligen mer tålig :)

  Det är ju inte så smart att välja tre tegelstenar så där, du får tänka om till nästa gång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe! I vanliga fall så är jag bra på att läsa tegelstenar men det var som du säger inte så smart att välja tre King-tegelstenar. De är så galet mastiga. Sen är jag ju heller inte 20 längre. Kanske hade som du slukat dem då :)

   Radera
 5. Jag har precis läst klart mina tre böcker! Det krävdes litet slalomläsning på slutet, men jag hann ändå i tid. Men mina tre böcker var normaltjocka (en litet längre), långt ifrån Kingen-nivå på sidantalet... :) Bra försök av dig i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad härligt! Förra året hann jag med utan problem men jag tänkte inte så långt gällande årets val med tanke på att jag vet att det tar tid för mig att läsa King. Men försöka kan man ju plus att det här är ju böcker jag skulle läst ändå :D Nästa år ska jag välja ut något mindre tjockt.

   Radera
 6. Haha, det var nog första gången jag hörde en Stephen King liknas vid en marsipantårta ;) Ska verkligen läsa den här boken men har också verkligen bestämt mig med att det får vänta till en längre pluggledighet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja men han ÄR ju som en marsipantårta. Söt, sliskig och lite läskig efter ett tag. Plus att man inte kan låta bli att åta dem:) Ja läs den här. Den är så otroligt bra!

   Radera