tisdag 1 maj 2012

24 timmars utlottning av Jellicoe Road

Det är så här att jag har fått äran (precis som Eli) av fantastiskt trevliga X Publishing att lotta ut Jellicoe Road till någon lycklig själ. Någonting som jag tycker är väldigt roligt för att det är inte ofta som jag får tillfälle att lotta ut böcker vilket beror på att jag bor långt bort i tjottahejti. Sen är det också väldigt roligt att få lotta ut en bok som jag själv velat läsa riktigt länge plus som jag redan i förtid vet att jag kommer älska. Sist men inte minst vill jag också lite fira att jag efter ett år och tre månaders bloggande har haft över 30 000 besök här på bloggen. Väldigt roligt och väldigt hedrande att någon vill läsa mina babbliga och snurriga bokinlägg som inte alltid är direkt informativa. Så TACK!

Så om ni är sugna på att få ett exemplar av Jellicoe Road så behöver ni bara skriva en kommentar här. Så enkelt är det. Ni behöver också bo i Sverige (eller ha svensk postadress) och respektera recensiondatumet på boken som är den 28 maj om den hamnar i din brevlåda innan det. Sista dagen för att anmäla sig till utlottningen är imorgon, onsdagen den 1:a maj klockan 21.00 och vinnaren utses genom vanlig hederlig lott-ur-hatt-dragning. Anledning till den snabba utlottningen är för att jag inte vill förstöra Eli läser och skriver:s mer lockande tävling som hon håller i plus att det är lite roligt med en 24 timmars utlottning. Är ni med och tävlar hos hennes så får ni även annat smått och gott i paketet så tycker att de som inte redan anmält sig hos henne nu på direkten ska bege sig dit och tävla. Så lycka till i min snabbutlottning och må bästa kvinna/man vinna. 


17 kommentarer:

 1. Jag bor ju inte i Sverige men har en svensk adress och vill jättegärna vara med och tävla om Jellicoe Road!

  SvaraRadera
 2. Jag bor i Sverige och vill jättegärna vara med i utlottningen. Tipsar även om utlottningen på min blogg (http://jenny.jennytranslation.com/2012/05/01/lingonhjarta-har-snabbutlottning/).

  Mejl: jenny@jennytranslation.com

  SvaraRadera
 3. Jag är med i Eli's tävling, men självklart vill jag ju öka mina chanser till den här boken genom att vara med här också! :D *älskar tävlingar*

  SvaraRadera
 4. Jag gillar som alla boknördar bokutlottningar och vill gärna vara med!

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med! Jag vill vara med!! :)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad jag vill vara med! Jag har väntat på den svenska översättningen, för jag tyckte att den var jobbig på engelska och gav upp fort.

  SvaraRadera
 7. Klart jag vill vara med!

  SvaraRadera
 8. Sista dagen att anmäla sig är onsdagen den 1:a maj? 1:a maj har ju redan varit, men jag hoppas det är "onsdagen" som är det magiska ordet och anmäler mig till utlottningen jag med! :)

  SvaraRadera
 9. Jag vill också vara med!! Hoppas som föregående talare x)

  SvaraRadera
 10. Jag vill vara också vara med och tävla. Håller tummarna! =)

  SvaraRadera
 11. Attans också, att jag missade!

  SvaraRadera
 12. Jag är gärna med och tävlar om boken! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 13. ÅH vad roligt att ni är så många som vill vara med. Självklart var det idag jag menade (snurrade till det för mig lite där) och självklart kommer även Fru E och Hundöra med i tävlingen också. Det var ju inte så många minuter som ni missade med :)

  Jag ska dra vinnaren ikväll och hoppas att jag hinner lägga upp ett inlägg till imorgon (torsdag). Lycka till!

  SvaraRadera
 14. Jag vill vara med och tävla! www.readingsober.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Tävlingen tog slut igår och vinnaren har redan korats. Men hos Eli läser och skriver kan du också tävla om den :)

   http://elilaserochskriver.wordpress.com/2012/04/28/boklordag-jubileumstavling-med-bokpaket/

   Radera
 15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera