onsdag 2 maj 2012

April! En månad som heter duga.

Vilket konstigt uttryck egentligen. "Som heter duga". Men jag vet att det betyder att någonting är ovanligt bra och det kan jag verkligen säga att april som läsmånad har varit. Jag har bara läst böcker som är extraordinära och till och med plöjt igenom världens tjockaste bok The Passage. En riktigt bra månad alltså. Nu är det bara att hoppas på att maj månad blir lika bra och som det ser ut än så länge med tanke på vad jag läser just nu och har planerat så är det hoppfullt. 


Lästa böcker i april:
Blacklands av Belinda Bauer
Skalpelldansen av Jenny Milewski
Darkside av Belinda Bauer
Charlie St Cloud av Ben Sherwood
The Passage av Justin Cronin
Kaninhjärta av Christine Ljungqvist
Dark Places av Gillian Flynn


Två svenska, ett recensionsexemplar, en riktig tegelsten, två av samma författare, en hollywoodsliskis, tre skräckisar, Dark Places (japp, den är så bra att den får stå själv) och sju fantastiska böcker. Inte illa pinkat (som pappa skulle ha sagt). 

2 kommentarer:

  1. Tycker det ser mycket imponerande ut med tanke på nytt jobb, bautategelsten mm. Verkligen! Jag har ju läst brutalmånga men har betat av en massa barn och u ngdomsböcker också som gått lite snabbare.:) Inte räknat efter hur många det blev faktiskt. Tror inte jag orkar, haha.=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad fin du är! Ja det blev några i alla fall. Och bra sådana! Du själv har ju verkligen läst en miljon böcker den här månaden. Det har ju bara regnat in recensioner :D Helt fantastiskt!

      Radera