torsdag 3 maj 2012

Och vinnaren är....TADADA TATA TAAAAAA!

Då så var 24 timmars tävlingen avslutat och jag måste be lite om ursäkt för datumförvirringen. Jag tänkte nämligen först lägga ut tävlingen lagom till Valborg, sköt sen fram den en dag och glömde ändra datumet. Fast en hel del hann vara med ändå. Och det var hemskt vad skoj det vara att ha utlottning. Jag hoppas att jag får tillfälle att ha fler i framtiden.
     
Men nu till utlottningen!
Jag var lite i valet och kvalet om hur utlottningen skulle gå till men tillslut så lade jag alla namn i en liten glasburk och skakade fram namnet. Sisten kvar i glasburken vann. Hur det gick till ser ni på filmen här nedan (tills batteriet tog slut) och vinnaren ser ni på foton under.


STORT GRATTIS LOTTENS BOKBLOGG!
(Jag ber om ursäkt för felstavningen på fotot men tydligen kunde jag inte läsa min egna handstil då jag skrev rent på lotterna.) Mejla din adress på info@lingonhjarta.com som kommer boken hem till dig snart.

4 kommentarer:

 1. Grattis till Lotten! Blir nästan lika glad som om jag vunnit den själv! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt :D Vi får hoppas att du vinner nästa gång.

   Radera
 2. Tjoho!!! Jag mejlar pronto;-)

  SvaraRadera