måndag 26 november 2012

Tre fodelsedagar, automatvapen och laslust tillbaka.

Det sammanfattar min helg det. Vi har hunnit med att vara hundvakt, firat tre fodelsedagar, haft asado (grillat for vanner) samtidigt som nagra andra vanner som var inbjudna blev ranade pa sin bil och alla sina tillhorigheter utanfor vart hus av fyra man med tre pistoler och ett automatvapen och min laslust ar tillbaka tack vare Bokstavlarnas badass hjaltinnetips. Man kan ju lugnt saga att detta var en actionfylld helg. Jag ar trott, sliten och lite smatt skakad av bade helgens alla aktiviteter samt ranet aven om det inte var jag som blev ranad personligen och jag kanner att jag efter denna helg behover mycket vila. Imorgon ska jag dock hamta ett bokpaket och vad det ar far ni se da. Hoppas ni hade en lugnare helg som framforallt var vapenfri.  

11 kommentarer:

 1. Men usch vad hemskt! Ja nu förtjänar du (och dina rånade vänner) lite lugn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja! Lite lugn och ro hoppas jag på. Hela december är dock fullbokad men då mest av roliga saker som tur är :D

   Radera
 2. Men fy vad obehagligt med rånet! Förstår verkligen att du är omskakad. Och tur att du har Katsa som litterärt sällskap, hon får en att känna sig gladre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var riktigt obehagligt men de hade tur (i oturen) ändå för de blev rånade av erfarna rånare och inte av drogade pojkar. Då vet man aldrig hur det kan gå. Usch! Och du, den här Katsa alltså. Jag verkligen älskar henne!!!

   Radera
 3. Men herrej-lar!!! Men vilken tur att ni klarade er!! Även om det inte var ni så är det nära nog att det är vänner och utanför ens eget hus!! Jag hade blivit helt skakad och livrädd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var tur att de inte tog sig in i huset också. Fy sjutton! Men ska jag vara riktigt ärlig så har jag vant mig lite vid alla vapenhot. Det händer hela tiden överallt. Allt hänger på tur och otur. Än så länge, peppar peppar, har jag klarat mig.

   Radera
 4. Men vad hemskt!! Jag hade också blivit livrädd. Skönt att ni klarade er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skrajsen blir man det kan jag lova. Usch! Konstigt dock att man börjar vänja sig...

   Radera
  2. Världen är allt bra konstig ibland..

   Radera
 5. Hu så hemskt! Särskilt att det hände så väldigt nära, man vill ju kunna intala sig själv att farligheter bara finns någon annanstans... Tyvärr händer det ju otäcka saker här hemma också ibland (t.ex. blev en kille knivmördad utanför min port för ett par år sedan), men lyckligtvis är det inte på samma sätt vanligt att folk är beväpnade eller hotar med vapen. Nä, jag föredrar när läskigheterna håller sig i böcker och filmer!

  SvaraRadera
 6. Blä! Ja jag föredrar också att läskigheterna håller sig till böcker och filmer. Det är inte skoj när man helt plötsligt befinner sig mitt i våldsamheter. Men fy vad läskigt med knivmordet. Ibland önskar jag att jag kunde gömma mig på en öde ö någonstans och bara leva utan våld.

  SvaraRadera