söndag 16 september 2012

Den fnittriga Belinda Bauer

Nu när jag sitter här och pular lite på recensioner av Ni älskar dem inte (Finders Keepers) av Belinda Bauer så hittade jag detta underbara lilla klipp av Belinda Bauer. Hon känns lite som ett fnittrigt skolbarn här och jag kan inte låta bli att älska det. Så härligt att hon är så avslappnad och skön. Sen berättar hon även vem som är hennes favoritförfattare och då kan jag inte låta bli att älska henne lite till. Kan ni gissa vem hennes favoritförfattare är kanske? Jag kan ge en liten hint: Great minds...ni vet, hehe.

2 kommentarer:

  1. Vilken sympatisk kvinna :) Och jag gissade rätt på favoritförfattare, det är ju samma som min...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är hon. Gillar när hon svara på frågan om vad hennes biografi skulle heta hehe. Skön humor. Och visste att du skulle gilla favvorförfattaren :D

      Radera