fredag 3 februari 2012

Lingonhjärta fyller 1 år!

Tänk att idag var det ett år sedan som Lingonhjärtebloggen tog sitt stapplande första steg som bokblogg. Tänk vad nervöst det var att ge sig ut i en värld som för mig var så komplett. Egentligen visste jag inte vad jag gjorde i bokbloggsvärlden och om jag passade in men min kärlek för böcker övervann min dåliga bokbloggsjälvskänsla. Idag kan jag berätta att jag är överlycklig över att jag vågade. För att ha en bokblogg är inte bara fantastiskt roligt, ni bokbloggare är fantastiskt välkomnande och roliga människor att umgås med. Och viktigast av allt: ni förstår ju mig precis! 
     Under året så har jag inte bara återvunnit min enorma kärlek för mörkerlitteratur, vunnit böcker, fått böcker i bröllospresent, fått bokbloggspriser, utmanat mig själv med alla möjliga utmaningar, hittat till zombielitteraturen, fått tips om författare som jag aldrig hört talas om innan, utan jag har även fått inspiration till enorma uppsatsskrivningar och forskningsansökningar på grund av att ni har inspirerat mig. Så idag är en dag som jag tänker tillägna åt er kära bokbloggare och alla andra som läser min lilla bokblogg för det är ni helt klart värda. Min plan var att jag skulle fylla hela den här dagen med kärleksfulla inlägg till er men det satta fyra universitetskurser som jag nu läser samtidigt i några veckor helt stopp på. Istället får jag låta det ske lite spontant. Oavsett detta så...

HURRA för er!

Bilden är hittat genom bokbloggen Flickan & Böckerna som i sin tur hittade den hos Amelies House.

23 kommentarer:

 1. Grattis, grattis! Ett år går snabbt.

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!! Tänk att du bara varit här ett ynka litet år.;) Och samtidigt, ett helt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ett pytteår. Men vilket fantastiskt år sen :D

   Radera
 3. Stort grattis! Hoppas på många år till!

  SvaraRadera
 4. Hipp hipp hurra på Lingonets födelsedag!!

  SvaraRadera
 5. Hurra för dig! Och jag skriver under på alltihop :)

  SvaraRadera
 6. Hurra! Jättekul att du fattade modet. och jag känner så väl igen de där tankarna innan man startade upp. Skulle jag... vem är intresserad av att läsa vad jag har att säga om böcker. Många fler än man trodde från början. Kul och lite skrämmande på samma gång. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var det läskigt! Men också något av det roligaste som jag har gjort! Heja bokbloggsmaffian!

   Radera
 7. Stort grattis! Jag hoppas att vi kan ses irl nån gång framöver - det vore verkligen grädden på moset ;-)

  Och JA bokbloggare är verkligen ett skönt gäng att tillhöra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack fina Tess!! o ja, det skulle verkligen vara jätteroligt att ses irl och ska se till att vi gör det då jag pallrar mig hem någon gång :)

   Radera
 8. Jag får lov att passa på att gratulera till den stora dagen en aning sent. ( Vaya con el ordenador...) Hoppas du firade rejält, köpte massor av nya böcker och kände dig allmänt bok-cool! :-) Snygg, vet vi redan att du är! Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Lovable och vilken smickrare du är :) Blev en helt ny fin bok som jag köpte för ynka 30 kr men som jag längtat efter i evigheter. Inte alls fel :) Stor kram!

   Radera