söndag 29 juli 2012

Små kärlekstankar under Eld-läsningen • Det går att läsa ut nästan 500 sidor på ett dygn. Utan problem.
 • Nessa läser Pestens Tid. Där föll jag pladask för Nessa.
 • Viktor läser Den hemliga historien. Där föll jag pladask för Viktor.
 • Viktor läser bara på originalspråk vilket både låter både lite drygt så att man tycker att Viktor är lite fjantig och vääääldigt igenkännande med tanke på att jag själv föredrar det...
 • Funderar nu på om jag själv låter fjantig fast sen kommer Minoo och säger att hon själv nu också föredrar att läsa på originalspråket...så kan ju nu inte mer än att hålla med igen.
 • Undrar hur i hela välden jag ska överleva ett år till nästa bok i trilogin kommer ut. Vill ju läsa fortsättningen NU ju!

6 kommentarer:

 1. Det är så fantastiskt! Jag älskar alla referenser till böcker, för igenkänningsfaktorn stiger alltid tiofalt varenda gång böcker dyker upp!

  (Och när Minoo citerar en av mina favoritrader från "Romeo and Juliet" så kunde jag inte hålla tillbaka ett litet förnöjt utrop)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart gjort! Och den där Romeo och Julia referatet är också så snyggt :D Det är lite också varför jag älskar Stephen King lite extra. Han bara öser på med underbara referat.

   Radera
 2. Men alltså... jag hade egentligen inte tänkt läsa "Eld" eftersom jag har den grejen för mig att om jag inte läser alla böcker i en fantastisk serie, så har jag ju superläsning kvar till sen, men nu vet jag inte om jag kan hålla mig längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Att du har klarat av att hålla dig! Väldigt starkt gjort. Sen blir jag alldeles avis att du har dem kvar. Jag tror att det blir en omläsning för mig själv innan den tredje släpps :)

   Radera