tisdag 24 april 2012

Har en sådan där vecka...

...då man har alldeles för mycket information på jobbet att ta in i det stackars huvudet så att man tappat minst femtio sådana dära IQ poäng på slutet av dan. En sådan där vecka då det till och med jobbigt och svårt att förstå hur man tar sig in i duschen, svarar alla frågor med ett "Ööööööh..." och gärna använder tre språk i en enda enkel mening. Då man inte klarar av att varken läsa bloggar eller skriva inlägg eller ens läsa en endaste liten rad. Som tur är så har jag långhelg med start på lördag så hoppas jag kan ta igen allting då. Tills dess hoppas jag att ni har lite tålamod med att jag är lite frånvarande. Förhoppningsvis återkommer jag med huvudet på plats och nyduschad.

4 kommentarer:

 1. Känner igen det.. knappt läst en blogg på en vecka... Har schemalagt nästan hela veckan.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du är smart du finaste Bokomaten. Ska nog också göra det nu i helgen. För man vill ju ta hand om sin lilla skyddsling :)

   Radera
 2. True dat. Bara jobbar, äter och sover känns det som. Läser femton sidor i Själlös innan jag kollapsar om kvällarna men annars finns det inte mycket tid eller ork till vare sig läsning eller att blogga. Igår fick jag ett fnissanfall när en kollega visade upp sin svårt sargade tumme (osthyvel-olycka, inte helt ovanligt bland våra indiska medarbetare) och fick sedan be om ursäkt för att min utmattade hjärna inte lyckades koppla ihop synapserna ordentligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Åh vad jobbigt att få skrattanfall åt någon annans olycka. Det har hänt mig med ett antal gånger. Själv fick jag ett hysteriskt fnissanfall i veckan när jag läste i DN om den där tanten som av misstag fick gå på regeringsmiddag bara för att de blandat ihop Margareta Winbergarna. Det där fotot som publicerades fick mig nästan att bryta ihop i fnissattack. Var ganska så sliten och trött då kan jag meddela :)

   Radera