torsdag 5 april 2012

GLAD PÅSK!

Det är bara Skärtorsdag men vill ändå redan önska GLAD PÅSK! Visserligen blir ni inte av med mig i påsk då jag kommer att härja runt här men önskar er mycket härlig tid för påskläsning. Själv ska jag nämligen ägna mycket tid åt läsning, slappning, husplanerande och självklart också åt att äta chokladpåskharar i mängder. 


14 kommentarer:

 1. Excellent picture darling! :-) Mig blir du inte heller av med- kör påskrace hemma framför dator och med godisägg i handen! Kramar och Happy Easter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en underbar påsk :D Och skönt att du är hemma för då kan jag hälsa på lite när jag vill! Glad påsk finaste!

   Radera
 2. GLAD PÅSK! Jag ska umgås med en massa folk så kommer nog inte hinna blogga så mycket. Lite idag och ev lite imorgon dock!=) Är ju ändå fredag.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. GLAD PÅSK du med (igen :P) Hoppas du får det ljuvligt och hinner med läsa några i din påskbokhög! Ser fram emot att titta in hos dig på fredag :D

   Radera
 3. Hahahaha, älskar bilden :) GLAD PÅSK på dig med, hoppas du får massor med trevlig påskläsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fantastisk :D Ända sedan jag blev presenterad för den för längesen av en vän så kan jag inte låta bli att varje påsk använda mig av den. Skrattar lika mycket varje gång :D Och GLAD PÅSK!!! Hoppas du också får massor av fin läsning!

   Radera
 4. Glad Påsk! Låter som att du kommer ha det br. Snälla, gå in på min blogg och lämna lite skräcktips, jag vet att du sitter inne på bra sådana:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. GLAD PÅSK! Och kunde ju inte låta bli att gå in på direkten hos dig :D Lite spamvarning på den kommentaren jag gav dig förresten, hehe.

   Radera
 5. Älskar den där bilden! :-) Fick den av en kollega för ett par år sedan med kommentaren: "Det här är din typ av humor, eller hur?" Och fortfarande skrattar jag högt varje gång jag ser den.

  Glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. GLAD PÅSK!!

   Och jag med :D Skrattar lika mycket varje gång jag ser den även om jag ser den flera gånger på rad, hehe. Härligt att vi har samma humor :D

   Radera
 6. Haha, instämmer med alla andra - oslagbar bild! Glad påsk! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fantastisk :D Och GLAD PÅSK till dig med!

   Radera