fredag 6 april 2012

Hur går det med påskläsningen?

Här går det utmärkt kan jag meddela. Det kan bero på att jag läst så bra böcker som Darklands av Belinda Bauer och Skalpelldansen av Jenny Milewski och nu ska jag ge mig på nästa Bauer-bok Dark Side som jag hade vett att köpa in samtidigt som den andra boken. Tack och lov för det, för det är galet vilken bra författare hon är den där Bauer. Så jag laddar upp här med popcorn och Bauer plus en och annan film. Den här långfredagen är bara till för slappning och läsning. I alla fall i den Lingonhjärtliga hemmet. Hur går det för er?

Mvh, 
En mycket läsnöjd men även efter flera timmars läsning lite babblig Lingonhjärta


UPPDATERING: BLACKLANDS heter ju boken för sjutton. Har skrivit fel på det många gånger nu men min hjärna verkar ha lite svårt att fatta...

8 kommentarer:

 1. Det blir ju så klart lite mer läsning än normalt, men inte jättemycket. Det är så mycket annat som ska fixas och donas och god mat som ska lagas och ätas :)

  Jag håller på med Nesbøs Pansarhjärta, den är bra men tjock :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt sant! Påsken är till för att fixas, trixas och ätas på också. Det får man inte glömma :) Sen har jag aldrig läst en Nesbo. Fast har hört att Pansarhjärtat ska vara riktigt bra!

   Radera
 2. Jag läser på. Har lyckas läsa ut en bok och har läst över halva Maze runner så det går framåt. I e.m. vankas påskmiddag hos mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt :D Själv så blev det inte så mycket läsande av igår men däremot ganska mycket skoshoppande. Inte helt fel det heller :D Idag blir det påskmiddag däremot.

   Radera
 3. Jag har frossat loss på bra ungdomslitteratur i form av Rör mig inte! av Tahereh Mafi. Nej, den är inte bra, den är fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt! Jag har tittat på den lite. SÅ härligt med bra ungdomslitt. Längtar också efter Amanda Hellbergs kommande :)

   Radera
 4. Hallå! Du har vunnit min tävling! Oh vad roligt! Maila adressen du vill det skall skickas till så har du en stort paket att se fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. HURRA!!! Är så glad här så jag nästan studsar fram :D

   Radera