söndag 8 april 2012

WHAT? JAG VANN!

Döm om min förvåning när jag såhär på morgonkvisten öppnar min mejl och ser att jag vunnit The Curious Case of the Books fantastiska stortävling! Jag kan inte riktigt komma över hur glad jag är och vad lyxigt det känns att få ett paket utformat bara till mig själv. Sen att jag får vänta lite extra på vinsten i och med att mamma i sin tur får skicka det hit gör ingenting. Fast innan det kommer ända hit så blir det nog ett "unboxing med mamma"-inlägg för min nyfikenhet sträcker sig bara till en viss gräns. 

Tack finaste Clara på The Curious Case of the Books för en fantastisk rolig tävling!


10 kommentarer:

 1. Åhh stort grattis! :D Ska bli kul att se vad du får!

  SvaraRadera
 2. Grattis från en som inte vann! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Håller tummarna för dig nästa gång. Som tur är finns det så många fina vinter i bokbloggsvärlden.

   Radera
 3. HUrra!! Gratulerar! Verkar vara lätt roligaste tävlingen juh!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Ja en helt ypperligt fin och rolig tävling. Jobbigt bara att jag får vänta lite extra länge på paketet. Fast den som väntar på något gott...

   Radera