fredag 27 april 2012

Det enda som hjälper mot trötthet...

...är Stephen King, kan jag redogöra för nu. För jag fick ge upp Susan Hills Mrs de Winter som kollektivtrafikbok och ta med mig Salem´s Lot på tunnelbanan istället. Å hej vad det går i läsningen och tunnelbaneåkandet nu. Har fortfarande King-andnöd och måste pausa i läsningen ibland när han skriver sådär galet underbart men både piggare och gladare blir jag av honom. Helgen ska jag ägna mig åt att läsa bloggar, böcker och skriva alla inlägg som jag funderat på sedan länge (plus möjligtvis en tävling så håll ögonen öppna) för att komma ikapp lite men först och främst ska jag efter jobbet gå och ta mig en galet stor drink med några vänner. Jag hoppas att ni också får en alldeles fantastiskt härlig bokhelg. Om inte annat så bara en härlig helg helt enkelt. 


8 kommentarer:

 1. Jag ska också ha en tävling, imorgon :D

  Hoppas du också får en fantastisk bokhelg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hurra för tävlingar! (Hm...undrar om vi lottar ut samma bok månntro? :P) Och tack det samma! Ser att du har en helt fantastisk boklördag. Ska gå in och stalka dig lite nu :)

   Radera
 2. Hurra för helg! Du kan gå runt och sjunga Vintern rasat också, det piggar alltid upp och 1 maj är ju bara runt knuten.
  Nu har jag matat dina fiskar och funderat över om du känner samhörighet med lingonflickorna i Putte i blåbärsskogen, de flickorna verkade tyvärr ha en av de strängaste mödrar. Huj.
  Och för övrigt är du utmanad hos mig om du får lust att svara :)
  http://thecuriouscaseofthebooks.wordpress.com/2012/04/26/elva-elefanter-balanserade-pa-en-liten-liten-utmaningstrad/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja Vintern rasar piggar alltid upp. Fast kan också leda till att jag istället börjar längta hem för mycket med tanke på att vintern är på väg här, hehe.
   Vet du, jag hade helt glömt av Putte i blåbärsskogen. Men jag ÄLSKADE den boken som barn så det är möjligt att mitt undermedvetna kröp fram och gjorde sig påmint i bloggnamnsvalet. Nu kände jag även att jag bara måste få tag på den. Mitt nästa bokjaktprojekt kanske :)
   Sen tack så jättemycket för utmaningen! Självklart kommer jag svara!

   Radera
 3. Svar
  1. Jajamänsan :D Jag sitter här och laddar upp nu med läsning och inläggsidéer.

   Radera
 4. Skulle du vilja delta i den här?

  http://lindasteen.wordpress.com/2012/04/29/elva-fragor-av-vikt/

  1. Favoritgenre?
  2. Brukar du känna att du måste försvara ditt läsande?
  3. Bästa svenska bok i år?
  4. Unga Vuxna-böcker – vad tycker du om dem?
  5. Nämn tre nya författare som du vill hylla!
  6. Hur ska vi se till att biblioteken inte alltid ska känna sig hotade?
  7. Den ideala läsmiljön för dig?
  8. Ljudbok eller e-bok, vilket föredrar du och varför?
  9. Vilka böcker tipsar du om till tioåringar?
  10 Vilket är dagens boktips till en vuxen läsare?
  11. Årets positiva överraskning i bokväg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH vad roligt :D Självklart vill jag svara på dem. Ska bara klura lite först.

   Radera