tisdag 14 februari 2012

Wanna be me Valentine Henry DeTamble?

Jag är inte direkt förtjust i Alla hjärtans dag för tycker att den dagen tillhör alla dagar och vaknar alltid på lite dåligt humör just därför idag.. Däremot gillar jag att välja ut böcker att läsa denna dag och tidigare år har jag alltid vänt mig till min stora litterära kärlek, Mr Darcy. I år gick valet mellan en viss Herr Rochester (någon annan som gillar litterära buttra män?) och Henry DeTamble, Audrey Niffeneggers tidsreseglada man.
    Tillslut åkte Henry DeTamble ner i väskan. Vi känner varandra inte så bra än och jag är lite sugen på att lära känna honom lite bättre. Sen gillar jag idén att han kan dyka upp lite överallt och när som helst. Utmärkt lunchsällskap helt enkelt.

   

4 kommentarer:

 1. Inte min favoritdag heller. (Fast jag är å andra sidan väldigt dålig på de flesta påtvingade helger där allmän kärlek och glädje är temat, jul, nyår, midsommar. Just för att det aldrig blir så som man tänkt sig.)

  Jag läser Horn av Joe Hill. Mördad flickvän är väl lämplig lektyr på Alla Hjärtans? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att vi är två :) Är också dålig på de där dagarna. Gillar mer när det sker spontant för som du säger så blir det ju aldrig som man har tänkt sig.

   Horn har jag varit sugen på ett bra tag. Alldeles utmärkt läsning på Alla hjärtans, hehe!

   Radera
 2. Tänk att jag inte ahr läst den här boken ännu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar den jättemycket! Alldeles mysig och skön. Typ som en fluffig kudde :)

   Radera