onsdag 15 februari 2012

Nu skiter vi i kärleken och pratar bajs istället

Det är helt livsfarligt för en bokoholic att befinna sig i en bokhandel hela dagarna. Speciellt då om denna bokhandel har precis allt som man önskar. För här görs inte bara listor i huvudet på alla böcker som jag ska köpa utan jag gör även listor till min ickeläsande make, till min familj och mina vänner samt till mina framtida barn. Den här bokhandeln är nämligen den enda bokhandeln som i hela Argentina levererar böcker till engelskspråkiga skolor och i Buenos Aires finns det en hel del sådana. Det innebär att jag bläddrar i en hel den böcker till barn och är otroligt imponerad över vilken hög nivå de läser på. Till exempel Penguin publicerar klassiker för barn. De gör så fina böcker att man nästan kan tänka sig producera barn på studs och då är de fina, kan jag tala om. 
      Den bok som fick en hel del av min uppmärksamhet idag var den här boken. Det kan också bero på att jag kanske var lite trött men det går inte att beskriva hur rolig och fin den här boken är. Det är nästan så jag vill köpa den till mig själv. Visst är bara omslaget jättefint?

  

2 kommentarer:

  1. Superfin, och jag förstår att du det är både farligt och helt underbart att befinna sig i en bokhandel hela dagarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt livsfarligt! Du har ingen aning om hur lång min läsarlisa är nu :D

      Radera