tisdag 14 februari 2012

Bokhimmel eller bokhelvete? Allting är relativt!

Och det beror också helt på vem du frågar. Herr Lingonhjärta väljer nog det andra alternativet för jag ringde honom igår mitt under lunchen och skrek ut min glädje för hur mycket böcker jag ska köpa in så fort som jag bara kan på mitt nya jobb. Jag själv tycker helt klart att jag befinner mig i bokhimlen även om jag kommer ha femtio timmars arbetsvecka här framöver. Det är också helt fantastiskt att arbeta med människor som vet så otroligt mycket om böcker. Jag är tokglad. Fast jag är också väldigt trött så ha tålamod med mig snälla nu i här i närmsta framtiden om jag bloggar lite tunt. För jag kommer igen snart med längre rapport. Det lovar jag!

1 kommentar:

  1. Ingen fara på taket! Kul att du har apkul på jobbet- det är det inte så många som har! Kram!

    SvaraRadera